dilluns, 16 de gener del 2012

Nova programació del Teatre Sagarra de Santa Coloma


El dijous 19 de gener (20.00) tindrà lloc un acte de presentació de la nova programació semestral del Teatre Josep Maria de Sagarra. Els populars humoristes Faemino y Cansado aixecaran el teló el 10 de Febrer amb el seu darrer espectacle d’humor surrealista Parecido no es lo mismo.


Música, espectacles infantils i teatre local

Pel que fa als musicals, cal citar, entre altres, les actuacions de Murtra Ensemble, amb Viatge a la Lluna (18 de març) i tancarà el programa Operetta del Cor de Teatre.

La programació reincorpora el cicle infantil, amb quatre obres, i la nova versió del teatre local amb Escena Santa Coloma, en què podrem veure les propostes de La Colmena Teatre, Clis, Clis i Nyac, Saudade & Búsqueda Infinita i Lauta i Paralelo Sur.
Cal destacar altres convocatòries d’interès com el concert d’hivern del Patronat pro Aplec i el festival Etnoescena.

El carnet Sagarra Club rebaixa a la meitat el preu de les entrades

La novetat d’enguany de la programació del Teatre ésla posada en funcionament del carnet Sagarra Club, un document personal i intransferible, que permet descomptes del 50% en totes lesfuncions. També dóna dret a assistir aconferències i assaigs oberts, participaren sortejos i a rebre mensualment les propostes i novetats de la sala, així com presenciar obres de teatre fora de programa.Les persones interessades a fer-se’n sòcies poden adreçar-se a les taquilles del Teatre amb el DNI, a partir del 27 de gener,els divendres de 10.00 a 14.00 i de17.00 a 20.00 hores, fins a una hora abans de cada funció. Per obtenir el carnet,s’ha de comprar un mínim d’una entrada per a tres espectacles diferents de la programació estable. Queden exclosos del descompte espectacles de la programació semestral com les representacions infantils, l’Escena Santa Coloma i altres.


Teatre Sagarra
c/Lluís Companys, 27
08921 Santa Coloma de Gramenet

Nova programació del Teatre Sagarra: Joventut Santa Coloma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada