divendres, 20 de gener del 2012

"Cinc contes diferents" en Gira

Produccions Essencials presenten a “Cinc contes diferents” una selecció d’històries independents i creuades on la música, la narració, el joc teatral i les projeccions d’il·lustracions originals donen forma i contingut a un espectacle adreçat a tots els públics. El 4 de febrer comença a les Franqueses del Vallès la gira d’aquest muntatge en el marc de Cultura en Gira.

Una làmpada que no fa llum, un ventilador que mou les hèlices més lentament, un coixinet extremadament afectuós i un arquet que no pot fer música. Aquests són alguns dels protagonistes de “Cinc contes diferents”, un espectacle en què Produccions Essencials desenvolupa un seguit d’històries independents i creuades que tracten sobre l’amistat i la superació personal.

Espectacle musical adreçat a un públic infantil i familiar, “Cinc contes diferents” es basa en l’obra narrativa del reconegut artista australià Shaun Tan per acostar-se a la realitat dels nens amb necessitats especials. Amb una gran dosi d’humor, característica essencial de les persones amb aquestes necessitats, l’espectacle explora la riquesa de la diferència i ens convida a tocar de ben prop un món que sovint ens és desconegut i al qual, malauradament, ens hi seguim enfrontant amb por. En definitiva, "Cinc Contes Diferents" ens convida a perdre la por, i a viure la diferència amb optimisme, respecte i molt sentit de l’humor.

A més, la companyia ofereix la possibilitat de conèixer els titelles per establir una relació prèvia amb el personatges abans de la representació. Aquests titelles s’han construït amb objectes quotidians que representen simbòlicament la discapacitat que representa cada personatge.

Els titelles d’aquests “Cinc contes diferents” explicaran les seves peculiars històries a Les Franqueses del Vallès el proper 4 de febrer, i ho faran a vuit municipis més en el marc de Cultura en Gira. A través d’aquest programa, el Departament de Cultura pretén acostar-se a tots els públics, considerant els públics familiars no només com un valor de futur, sinó sobretot com una realitat de present.

Programació


http://www20.gencat.cat/portal/site/CulturaDepartament/menuitem.4f810f50a62de38a5a2a63a7b0c0e1a0/?vgnextoid=cadc6790ded1a010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=cadc6790ded1a010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=4f78f755350f4310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada