divendres, 27 de gener del 2012

1a Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí - l'Estartit

El que volem aconseguir és crear un referent lúdic cultural a escala nacional, que beneficiï i promocioni la nostra comarca, el nostre poble i al mateix temps permeti a tothom gaudir d¹una fira única a les nostres
comarques.

El nostre objectiu és unir en dos dies fins a trenta artistes del món de la màgia. Volem oferir una fira especial, quelcom que va més enllà d¹un esdeveniment i en què la varietat i les possibilitats multipliquin les opcions de diversió dels espectadors assistents.

Els petits tallers, espectacles, estands, establiments col·laboradors, botigues, màgia i humor són només algunes de les alternatives en mans dels assistents, que podran escollir la seva pròpia experiència.

Hi haurà actuacions per a tots els gustos, tots els estils i totes les edats. Volem que sigui una fira participativa, interactiva, que tothom hi tingui cabuda i que ningú no s¹hi pugui sentir exclòs.

La nostra intenció és crear en un cap de setmana un petit parc temàtic de màgia, on sigui l¹assistent (gràcies a l¹ampli ventall de possibilitats) i no l¹organització, qui decideixi quin camí prendrà. Així, a l¹hora de marxar, volem que tothom senti que ha viscut una experiència única.

Creiem fermament en l¹èxit de l¹esdeveniment, ja que el nostre públic seran persones de totes les edats: nens, joves, pares i avis. Tothom porta un nen petit a dins al qual sempre li ha agradat la màgia.

Volem, en resum, crear un nou i molt especial referent cultural que enriqueixi i potenciï el nostre municipi i al mateix temps permeti a tothom gaudir d¹un esdeveniment únic a la nostra comarca.

L'Equip del FIMAG.

L'event promet ser un dels més importants celebrats a tota Catalunya.

Properament tindreu més informació a la web de l'event: http://www.fimag-magia.com/

Us hi esperem... de ben segur que passarem dues jornades verdaderament màgiques!!!!

1a Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí :: Torroella de Montgrí - l'Estartit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada