dilluns, 23 de gener del 2012

"Río de Luna" al Mercat de les flors (Barcelona)

Publicat a www.teatral.net

Cia Da. Te Danza

Sinopsi
Río de Luna és la darrera creació de la companyia DA.TE DANZA dirigida als més petits, de 0 a 3 anys, i que mostra diferents formes de comunicació entre els nadons i les seves mares i les seves primeres experiències amb l'entorn a través de dos ballarins. Diferents seqüències tenen lloc amb coreografies de moviments lents i suaus i amb objectes senzills que es converteixen en fantàstics, com una caixa de música, un mar de plàstic…

La música de Jesús Fernández està composta per a l'ocasió de forma molt incorporada a cada escena i moviment, essent un aspecte fonamental de la peça.

DA.TE DANZA va néixer a Granada sota la direcció artística d'Omar Meza l'any 1999 amb el desig d'impulsar la dansa contemporània des de Granada i iniciar als més petits i als joves en aquesta. Des de llavors ha realitzat una quinzena d'espectacles amb els què han aconseguit el reconeixement de la crítica i el públic. La companyia ha estat una de les pioneres en realitzar espectacles de dansa destinats al públic infantil.

El coreògraf mexicà Omar Meza, amb formació a diferents països llatinoamericans com Guatemala, Veneçuela i el mateix Mèxic, ha treballat en diferents companyies d'Alemanya. L'any 1995 va crear la cia. Hojarasca a Burgos, moment en què aposta pel desenvolupament de la dansa contemporània a Espanya. La seva col·laboració amb diferents entitats artístiques de Granada han possibilitat el naixement de la cia. DA.TE DANZA a la ciutat andalusa.

Del28/01/2012 al 28/01/2012

REPARTIMENT
Ivan Montardit, Rosa María Herrador

FITXA
Ajudant de coreografia: Celia Sako, Ajudant producció: Cristina Vílchez, Dramatúrgia: Carlos Herans, Escenografia: Da.Te Danza, Fotografia: Ruperto Leal,Eugenio Granvina, Il·luminació: Ernesto Monza, Producció: da.te.danza, Producció executiva: Laura Campoy, Vestuari: Da.Te Danza,Javier F. Casero, Vídeo: Caravansar gestión cultural,Rec Over

Autor: Omar Meza Autor Música: Jesús Fernández, José Perelló
Director: Omar Meza Producció: da.te.danza
Idioma: Castellà
Gènere: Dansa
Estil: Gestual
Durada: 37minuts

Mercat de les Flors
Sala Pina Bausch
Carrer de Lleida, 59 - Barcelona
934 260 106
http://www.mercatflors.cat/

Teatralnet:Fitxa espectacles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada