divendres, 27 de gener del 2012

La Xarxa Cervera inicia les representacions del 2012 amb 600 espectadors i repartiment de regals als infants

La Xarxa inicia les representacions del 2012 amb 600 espectadors i repartiment de regals als infants El diumenge 22 de gener La Xarxa Cervera va reemprendre la programació i va repartir un centenar de regals, com a premis a la fidelitat, als petits espectadors que van assistir als quatre espectacles del primer trimestre de curs (octubre a desembre de 2011), i 300 regals als infants del Club xarxa@amic.

Premis a la fidelitat (foto Xarxa)
La Xarxa Cervera, programació d’arts escèniques per a públic infantil i familiar, ha reprès la programació després de l’aturada de Nadal i ofereix, durant els mesos de gener a març, cinc espectacles més de teatre, titelles, teatre musical i circ.

Des de la creació del club infantil de socis xarx@mic, l’any 2008, el club de La Xarxa ha arribat ja als 800 socis. La finalitat del club xarx@mic és la de proporcionar una eina de coneixença entre els espectadors i l’organització i forjar, d’aquesta manera, un vincle amb els infants i famílies i donar un gran valor afegit a la programació. Xarx@mic busca premiar els nens i nenes per l’assistència i acumular punts per aconseguir els premis a la fidelitat.

El diumenge 22 de gener fou un dels dies que es reparteixen els regals a tots els nens i nenes i els premis a la fidelitat que corresponen a aquells petits espectadors que han assistit a tots els quatre espectacles del primer semestre del curs (octubre a desembre de 2011). Enguany la xifra de fidels ha augmentat molt i són gairebé un centenar els que han aconseguit el premi (una bossa xarxera per posar les bambes), a més tots els infants que van assistir a la funció també van rebre un regal per ser xarx@mic (un raspall de dents xarxer plegable). En la primera entrega de premis, el club xarx@mic ha repartit gairebé 300 regals.

Pel que portem de temporada, La Xarxa està a punt d’arribar als 3.000 espectadors, que suposen una mitjana de 600 espectadors per funció, una xifra que augmenta cada cop que Xarxa presenta un espectacle.

Recordem que La Xarxa programa espectacles professionals per a tots els públics, on els adults també passen una bona estona. Així doncs, les portes estan obertes a tothom, ja sigui amb la companyia o no dels infants.

Informació i foto facilitades per La Xarxa Cervera.

La Xarxa inicia les representacions del 2012 amb 600 espectadors i repartiment de regals als infants — Ajuntament de Cervera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada