dimecres, 18 de gener del 2012

Programació familiar del Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès

La primera activitat, que es realitzarà el proper diumenge, 22 de gener, serà de teatre familiar, amb l’obra ‘Les trifulgues dels Germans Garapinyada’ de la Cia. Teatre Mòbil.

Teatre i música es donaran cita a la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa (TMC). Enguany, el TMC rebrà la visita d’importants muntatges teatrals per a tots els públics.

La primera obra serà l’ “Operetta”, de la companyia Cor de Teatre, un espectacle de música a capel·la i humor recomanable tant als amants de la lírica com als que desconeixen el món de l’òpera. El muntatge, dirigit per Jordi Purtí i que es durà a terme el 4 de febrer a les 21.30h, està format per 26 cantants-actors capaços d’utilitzar el seu cos com a instrument i de sorprendre a tots els espectadors. Aquest espectacle va ser guanyador del Premi Butaca al millor espectacle familiar de l’any 2011.

La programació continuarà el dissabte 25 de febrer a les 21.30 hores, amb un espectacle visual per a tots els públics, “Clinc!”. El nou muntatge creat i dirigit per Pep Bou, fruit dels anys d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives, és un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, en què incorpora nous personatges i el dota d’una accentuada tonalitat còmica.

(..)

Teatre familiar al TMC
Els més petits de Barberà també podran gaudir del teatre. El primer espectacle serà aquest cap de setmana. Diumenge, 22 de gener a les 12h, ens visitarà la Cia Teatre Mòbil amb el seu espectacle “Les trifulgues dels germans Garapinyada”.

El febrer i el març, serà el torn del musical. La població més menuda de Barberà podrà gaudir de l’adaptació de la novel·la escrita per Cardlo Collodi “Pinocchio” (diumenge, 26 de febrer); i de “La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50” de Charles Perraut (diumenge, 18 de març).

L’última espectacle infantil serà de titelles i parlarà del conegut “Gulliver al país de Lil·liput” dirigida per Joan Andreu Vallvé (diumenge 15 d’abril).


Per a més informació sobre els abonaments de la temporada del Teatre Municipal Cooperativa, es pot contactar la taquilla del Teatre, al telèfon 93 747 94 93.

Totes les activitats de teatre infantil es realitzaran a les 12 hores i tindran un preu de 6,5 euros. Per a més informació sobre les obres i els abonaments familiars, cal contactar amb la taquilla del Teatre Municipal Cooperativa, al telèfon 93 747 94 93.

Les entrades es poden adquirir tant a la taquilla del TMC com al Telentrada de Caixa Catalunya (Oficines de Caixa Catalunya, Telèfon 902 101 212, www.telentrada.com).


Teatre Municipal Cooperativa
Plaça Cooperativa, 5
08210 - Barberà del Vallès
Telèfon: 937 479 493


Ajuntament de Barberà del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada