dimarts, 24 de gener del 2012

Exhaurides totes les places de les primeres Trobades Te Veo En Danza

Com ja varem publicar el desembre passat, els encontres TE VEO en danza comencen dijous a Barcelona.
Jove Espectacle ha estat convidat a les comunicacions i taula rodona del divendres 27, dels quals en publicarà la crònica en aquest mateix bloc.

 

Publicat a www.teatral.net

El Mercat de les Flors ha exhaurit ja totes les places per a les Trobades Te Veo En Danza, que el centre organitza juntament amb l'associació Te Veo. Del 16 al 28 de gener tindrà lloc aquesta cita internacional que vol debatre i exhibir diverses propostes de dansa per als més petits.

Te Veo En Danza desplegarà durant tres dies una programació oberta dirigida a professionals de
l'educació, alumnes, famílies i públic general que es podrà veure a diferents espais del Mercat i Graner.

En la part de debat i reflexió sobre dansa i educació el Mercat ha convidat a professionals nacionals i internacionals com Omar Meza (Te Veo), Eulàlia Bosch (professora de filosofia), Davide Venturini (TPO, Itàlia), Emma Gladstone (Sadler's Wells, Londres), Montserrat Anton (UAB), Enrique Cabrera (Aracaladanza), Claudia Moreso (Nats Nus), Maite Serrat (ODA), Eulàlia Ribera (La Sala Miguel Hernández) i Toni Jodar (Explica la Dansa).

En la d'exhibició hi haurà mostra de les propostes escèniques i tallers de les companyies Da.Te Danza (Río de Luna), Nats Nus (Maps), Aracaladanza (Cu-cuco) i Socìetas Raffaello Sanzio (Bucchettino), entre d'altres activitats.

Consulta aquí la programació d'aquesta 1a edició dels ENCUENTROS TE VEO EN DANZA

Teatralnet Notícies: Exhaurides totes les places de les primeres Trobades Te Veo En Danza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada