dilluns, 23 de gener del 2012

"Cu-cuco" al Mercat de les Flors (Barcelona)

Publicat a www.teatral.net

Cia Aracaladanza

Sinopsi
Dansa contemporània per als més petits de mans d'una de les companyies més sòlides en espectacles per a tots els públics de l'Estat. Cu – Cuco és una peça en la qual les ballarines utilitzen el llenguatge de la dansa per a divertir i emocionar als nens i nenes explorant els seus primers instints bàsics.

Cu – Cuco és el segon espectacle que Aracaladanza dedicada als petits d'aquesta edat (de 6 mesos a 3 anys). I ho fa amb nombrosos recursos escenogràfics com culleres enganxades a un vestit, cadires que giren, llums que volen, mitjons que esdevenen titelles…

Aracaladanza té com a director i ànima a Enrique Cabrera, un brillant coreògraf que ha desenvolupat una extensa tasca pedagògica i amb un important prestigi nacional i internacional. Des de 1994, Aracaladanza ha treballat arreu del món amb una quinzena d'espectacles i ha rebut nombrosos guardons (Premi Fira d'Osca, diversos MAX, diversos Fetén…).

Aquesta peça ha estat ideada i coreografiada per dues de les components de la companyia, Carolina Arija i Raquel de la Plaza.


Director: Carolina Arija, Raquel de la Plaza Producció: Aracaladanza
Idioma: Sense diàleg
Gènere: Dansa Estil: Comèdia

REPARTIMENT
Jimena Trueba, Carolina Arija, Raquel de la Plaza, Natalí Camolez

FITXA
Atrezzo: Yolanda Esteban Díaz, Coreografia: Raquel de la Plaza,Natalí Camolez,Jimena Trueba,Olga Lladó Valls,Carolina Arija,Noelia Pérez,Enrique Cabrera, Escenografia: Elisa Sanz, Espai escènic: Elisa Sanz,Enrique Cabrera, Fotografia: Diego Giner Arciniega, Il·luminació: Pedro Yagüe, Producció: Aracaladanza, Producció executiva: Enrique Cabrera,Arantza Izaguirre,Inés Gutiérrez, Realització escenografia: Mambo Decorados, Tècnic de llums: Lalo Gallego Blanco, Vestuari: Elisa Sanz,Gabriela Besa

Del 27/01/2012 al 27/01/2012

HORARIS I PREUS
Dv: 18:00 / 3 - €

Mercat de les Flors
Sala Maria Aurèlia Capmany
Carrer de Lleida, 59 - Barcelona
934260106
www.mercatflors.org


Teatralnet:Fitxa espectacles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada