dijous, 19 de gener del 2012

El CAER (Reus) estrena dissabte l'espectacle infantil 'L'Ogret'

Publicat a www.reusdigital.cat - Georgina Giné - 18 de gener de 2012

reusdigital.cat caer l'ogretL'obra es representarà aquest dissabte, 21 de gener, a les 12 del migdia

 

Teatre Bartrina
Plaça del Teatre, 1
43201 – Reus
977 010 658
info@caer.cat



El Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER) estrena a Catalunya aquest dissabte, 21 de gener, a les 12 del migdia, l'espectacle infantil 'L'Ogret', una coproducció del mateix CAER i la companyia Factoria Escènica Internacional (FEI) i el suport de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i la col·laboració de Cia Obskéne, Oficina del Québec a Barcelona i la Nau Ivanow.

'L'Ogret' és un espectacle amb el text de Suzanne Lebeau, dirigit per Ricard Soler i basat en una obra guanyadora de diversos premis internacionals, que s'adreça a un públic infantil de 8 a 14 anys.
L'obra narra la història del fill d'un ogre que decideix canviar el seu destí. Ell haurà d'aconseguir tres desafiaments als seus instints i als seus tèrbols desitjos. Mentre ha heretat del seu pare el gust per la carn fresca, ha rebut de la seva mare les ganes de viure en pau amb el món i ha après de l'escola l'esperit de viure amb companyia.
L'espectacle reivindica la llibertat amb la qual tots naixem, la capacitat i la força que posseïm per deslligar-nos d'allò predeterminat i construir el nostre propi futur. El text de Lebeau defensa una formació personal basada en la responsabilitat, en la solidaritat, en la participació i en la capacitat d'adquirir compromisos individuals i col·lectius.
Segons Ricard Soler, "hi ha hagut una voluntat de plantejar-lo com un espectacle familiar en una línia contemporània". L'obra abarca una franja gran d'edat però "cada edat ho entén d'una manera diferent i es planteja diferents preguntes", assenyala el director.
L'actor reivindica obrir-se davant els nens. L'espectacle serà representat per dos actors, Constanza Aguirre i Sergi Torrecilla, i música en directe que hi juga un paper important. La música, creada per Mauro Paganini, serà minimal, construïda amb elements reciclats.


Reus Digital - El CAER estrena l'espectacle infantil 'L'Ogret'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada