dimarts, 24 de gener del 2012

Escoles de Banyoles i comarca, a la campanya 'Anem a veure teatre'

Aquesta setmana s’ha dut a terme l’activitat Anem a veure teatre, organitzada per l’Ajuntament de Banyoles i amb la col·laboració de la Fundació Xarxa, en la qual participen totes les escoles de la comarca.

S’han representat les obres: El conte de la lletera, de Xip Xap per a Educació Infantil i Papirus, de Xirriquiteula, per a Cicle Inicial i Cicle Mitjà.

Hi han participat un total de 2.169 alumnes.

Els alumnes de Cicle Superior van anar a veure l’obra de teatre en anglès Frankenstein, d’IPA Productions, el mes de novembre passat.

Totes les obres s’han representat al Teatre Municipal de Banyoles.

El divendres 27 de gener es durà a terme per segon any consecutiu l’activitat Lax’n’Rock a les aules, organitzada pel grup de música Lax’n’Busto. Aquesta activitat va dirigida als alumnes de segon i tercer d’ESO i es duu a terme a l’Auditori de l’Ateneu. Hi participaran un total de 317 alumnes de tots els centres de secundària de la ciutat.

També en el marc de la Guia de Recursos, l’activitat Anem a escoltar música es durà a terme la setmana del 19 al 23 de març, a l’Auditori de l’Ateneu. Organitzada per l’Ajuntament de Banyoles i amb la col·laboració d’Atot i l’Auditori de l’Ateneu, en aquesta activitat hi participaran totes les escoles de la comarca i les escoles bressol de Banyoles. En total, el nombre d’alumnes assistents serà de 3.286.
Es representaran les obres següents: Pim Pom, per a Llar i Educació Infantil; Percussions a domicili, per a Cicle Inicial; Les aventures de Peer Gynt, per a Cicle Mitjà i El Concert, per a Cicle Superior.

D'altra banda, el dimecres, 29 de febrer, els alumnes de 4t d'ESO dels instituts comarcals assistiran a la representació de l'obra de teatre Júlia?, de la companyia El Vol del Pollastre, una activitat organitzada pel GPS JOVE (Grup de Promoció de la Salut), un organisme nascut amb la finalitat de prevenir, mantenir i/o millorar la salut dels joves del Pla de l'Estany. La representació es farà al Teatre Municipal de Banyoles.

Servei d'Educació > Blocs - Blocs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada