dilluns, 23 de gener del 2012

Programació infantil al Centre Cívic Bon Pastor (Barcelona)

PROGRAMA GENER - MARÇ

28 de gener, 25 de febrer, 24 de març a les 12:00 h

Dissabte 28 de gener 12 h

Cia. Teia Moner

"Receptari" (titelles). "Teia és una cuinera que sap moltes receptes. Amb l'ajut d'uns titelles que encara saben més, el nen podrà iniciar-se en el mon de la gastronomia. Aprendrem que s'ha de fer, algunes receptes i també la manera d'utilitzar els utensilis de la cuina, tot això farcit amb refrany populars sobre cuina. Aquesta cuinera, amable i desperta, ens presentarà un llibre de cuina molt especial. Uns personatges fantàstics explicaran la seva gastronomia. Amb una original posada en escena ens mostra com fer unes receptes divertides, atractives i molt bones. Entren ganes de provar tots els plats. És un treball innovador i singular que obra un ventall de possibilitats d'aprendre més vocabulari i augmentar les perspectives de relació entre el nen i l'adult.


Dissabte 25 de febrer 12 h

Cia. Tatoina

"Pinotxo a l´aventura" (titelles). La nostra adaptació de les aventures d'en Pinotxo, el famós titella que va crear l'italià Carlo Collodi el 1882. De la història original en conservem els personatges principals i algunes de les peripècies més conegudes, però ho situem tot en el temps present. Així doncs, al nostre Pinotxo hi trobarem una fada molt presumida que canta gospel, un grill que aspira a ser espía i una guineu que vol fer crèixer els diners de manera dubtosa.


Dissabte 24 de març 12 h

"Soliloqui" (pallassos). D’una maleta apareix tot un espectacle còmic, ple de sorpreses, imaginació i moooooolta alegria. Un espectacle còmic on els protagonistes son el moviment, les sorpreses i els riures de l’espectador. Un actor sol a escena, un clown, un mim, un artista de circ, ens embarca en situacions increïbles de la mà del teatre gestual i els sons. Capaç de recrear escenaris inaudits i llocs extraordinaris, en presenta un teatre dinàmic, enèrgic i divertit.



Preu: 2,50 € l'entrada (menors de 6 anys entrada gratuïta).

Centre Cívic del Bon Pastor
 Pl Robert Gerhard, 3
08030 Barcelona
933147947
932783085
ccbonpastor@bcn.cat
www.bcn.cat/ccbonpastor



Espectacles infantils al Centre Cívic Bon Pastor - Guia de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada