divendres, 20 de gener del 2012

El Teatre de Sarrià reobre les seves portes (Barcelona)

Les obres de remodelació del Teatre de Sarrià han acabat i a finals del mes de febrer podrem tornar a gaudir dels espectacles que ofereixen.

Els treballs de reforma han durat set mesos i han consistit en la renovació total de l'espai, adaptant-lo als usos i normativa actuals. On s'ha actuat amb major intensitat ha estat a la caixa escènica, que s'ha ampliat perquè els actors que surtin a l'escenari i els tècnics que treballin entre bambolines guanyin en comoditat.

L'escenari, el sota escenari i l'estructura que aguantarà els decorats s'han fet de nou i s'han col·locat camerinos a banda i banda connectats per passadissos. Tot el conjunt s'ha aïllat acústicament. També s'han construït nous pisos, una ampla escala d'accés i una nova teulada.

La renovació no només afecta a la caixa escènica sinó que també inclou la programació del teatre. L'ús cívic del teatre, per part dels grups del Centre i de les entitats, institucions, escoles i altres col·lectius que ho sol·licitin, tindrà una continuïtat. Paral·lelament es reforça una programació pròpia i de qualitat:

Obres de teatre, que han d'incloure representacions de teatre de text, musicals i un cicle de teatre infantil.

Concerts de música coral, clàssica, jazz i òpera.

El Documental del Mes, torna el cicle de treballs cinematogràfics internacionals de no ficció, en versió original, subtitulats en català

PROPERS ESPECTACLES
Concert | Coral Canigó. 40 anys d'història
Divendres 24 de febrer, a les 21h
Direcció de Xavier Solà

Teatre | Políticament incorrecte
Dissabte 25 de febrer, a les 21h
Companyia Fontmontina de Comèdia

Teatre infantil | Estrambòtic
Diumenge 26 de febrer, a les 18h
Companyia Teatre Mòbil

Espai A
Dins d'aquesta oferta volem destacar la inclusió del Teatre de Sarrià en l'Espai A. Es tracta d'una iniciativa nascuda per tal de donar a conèixer produccions artístiques de qualitat d'arreu de Catalunya dels àmbits del teatre, el cant coral, l'esbart i les bandes de música. Per aquesta programa s'han escollit setze teatres de tot Catalunya, entre ells dos de Barcelona, un dels quals és el Teatre de Sarrià.

Espai A neix de la col·laboració entre el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Federació d'Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació Catalana de Societats Corals i l'Agrupament d'Esbarts Dansaires.

Teatre de Sarrià
C/Pare Miquel de Sarrià, 8 (Barcelona)

El Teatre de Sarrià reobre les seves portes | Notícies | Districte Municipal de Sarrià – Sant Gervasi | Ajuntament de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada