dimecres, 25 de gener del 2012

Circ al casal!, programació de circ a Mataró, el gener amb LOS GALINDOS


LOS GALINDOS a Mataró, circ al casal! amb "Nova Vida de Josep i Maria"


la programació estable de circ per a tota la família

2012, Bon any i bon circ amb LOS GALINDOS

Bon circ a casa nostra. Son moltes les companyies catalanes que han mostrat el seu art a l’estranger. Los Galindos són una d’elles. Els artistes Bet Garrell i Marcel Escolano vindran a visitar el Casal Aliança aquest diumenge, 22 de gener presentant NOVA VIDA DE JOSEP I MARIA. Josep i Maria són una curiosa parella que s’aventura a la creació del seu primer espectacle. Malgrat la seva inexperiència escènica descobrirem que compten amb grans habilitats. Hi podrem veure equilibris acrobàtics, plats, hula hops i humor.
Una ocasió per conèixer Los Galindos, la veterana companyia de circ fidel a l’esperit de recerca expressiva: simplicitat, tècnica, dramatúrgia i vivència. L’espectacle arriba a Mataró, després de girar per França, Itàlia, Canadà i estat espanyol.

La iniciativa de Mataró, circ al casal! celebra el seu primer any de vida.

La programació mensual de circ iniciada el 6 de febrer del passat any celebra el seu primer aniversari. Amb aquest temps s’han ofert 7 espectacles diferents a més d’una tarda de tallers de circ gratuïts a l’aire lliure en motiu de l’inici de la 2a temporada que van gaudir més de 300 famílies. El projecte pretén normalitzar la programació i exhibició de circ en espais teatrals i crear nous públics apropant-lo als més petits. La mitjana d’espectadors ha estat de 170 persones i el 2012 s’inicia amb l’objectiu de consolidar-la a nivell pressupostari cercant empreses, entitats, fundacions, iniciatives que vulguin implicar-s’hi.

Properes dates de Mataró, circ al casal!

Aquest semestre la programació de circ al casal passa a ser el darrer diumenge de cada mes. El Casal Aliança torna a ser l’espai on veure-hi titelles sota el nom Mataró, un casal de titelles! ampliant l’oferta familiar a la ciutat. Les properes dates seran el 25 de febrer, 26 de març i 22 d’abril amb un especial en motiu de Sant Jordi. L’organització està acabant de tancar les propostes artístiques pels propers mesos que farà saber ben aviat.
* imatges cedides per Los Galindos



LOS GALINDOS a Mataró, circ al casal! amb Nova Vida de Josep i Maria | Gestió cultural especialitzada en circ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada