divendres, 20 de gener del 2012

Expedient sancionador al circ Twister, per part de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs

Malgrat l’ordenança que prohibeix la instal·lació de circs amb animals en Sant Adrià del Besòs, el circ va aconseguir el seu permís mentint a l’Ajuntament, fet que Libera! va denunciar ahir dia 18 de gener.

Els circs amb animals salvatges estan prohibits a Sant Adrià del Besòs des de l’any 2009; no obstant això, un veí d’aquesta ciutat va contactar amb l’associació per a donar-los l’avís que el circ Twister s’havia instal·lat al costat de l’estació del tren portant amb si animals inclosos en el CITIS II: un Aura Chloroptera, un Macaco, una Cacatua Alba i una Nimfa.

Activistes de Libera! es van traslladar fins a Sant Adrià per a recollir testimoni gràfic d’aquesta situació, i immediatament van donar avís al grup municipal d’ICV de l’Ajuntament de Sant Adrià, qui immediatament es van posar a treballar.

Finalment avui s’ha aconseguit que la Guàrdia Urbana acompanyi al regidor de Medi Ambient fins al circ, on s’ha obert un expedient informatiu per violació de l’ordenança.

Es dóna el cas que els responsables del circ Twister, al sol·licitar el permís d’instal·lació, van declarar que no posseïen animals de cap espècie; així mateix, en el web del circ es promocionen com un circ sense animals. Per això van obtenir el permís en un primer moment.
Des de Libera! agreixen a APAEC l’assessorament sobre aquests animals, així com també feliciten al grup municipal de ICV de Sant Adrià del Besòs per la seva ràpida i eficient resposta.


Expedient sancionador a un circ | TVAnimalista.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada