divendres, 20 de gener del 2012

Mowgli, del Centre de Titelles de Lleida, al Teatre Auditori de Granollers, diumenge a les 18 hores

L’espectacle del Centre de Titelles de Lleida Mowgli, l’infant de la jungla serà present aquest diumenge 22 de gener a la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers, amb capacitat per més de 700 espectadors. L’espectacle serà presentat a les 18 h, dins el marc de la programació familiar d’aquest teatre.
A més, el director de l’espectacle, Joan-Andreu Vallvé oferirà una sessió pedagògica prèvia a l’espectacle, a les 17 h al mateix teatre, oberta al públic i de manera gratuïta. Mitjançant un audiovisual, mostrarà dissenys de l’escenografia i els titelles de l’espectacle, tot seguint el seu procés creatiu. Els participants també podran veure com es manipula un titella de l’espectacle Mowgli, l’infant de la jungla i fins i tot podran intentar-ho ells mateixos.
L’espectacle Mowgli, l’infant de la jungla ha estat seleccionat per participar FETEN, Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, que se celebra a Gijón del 25 de febrer al 2 de març. Aquesta Fira especialitzada en teatre familiar és la més important de l’estat espanyol en la seva categoria.
A banda dels seus espectacles, el Centre de Titelles de Lleida també és present al London International Mime Festival, un dels més importants de teatre visual a nivell europeu, tant per nodrir-se de noves propostes artístiques com per conèixer noves companyies que podrien ser presents a la Fira de Titelles en properes edicions d’aquest esdeveniment que aquest any se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de maig.

Centre de Titelles de Lleida
Pl. l'Hort de Sta. Teresa, 1
Tel 973 27 02 49
Fax 973 26 45 15

Torras i Bages, 50
08401 Granollers
Telèfon: 93 840 51 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada