dijous, 26 de gener del 2012

El programa "A l’Ateneu" 2012 de Sant Celoni fa una aposta pels espectacles familiars « bmpress

El programa ‘A l’Ateneu’ 2012 de Sant Celoni fa una aposta pels espectacles familiars.

Sant Celoni ha presentat la programació de gener a juny de teatre, música i dansa ‘A l’Ateneu’ que contempla una clara aposta per la incorporació de més espectacles familiars tot i que, com en edicions anteriors, s’han previst obres de diverses disciplines i amb una presència destacada dels creadors locals. Música, teatre, dansa, circ i altres propostes es donaran cita els caps de setmana al Teatre Municipal l’Ateneu amb una programació que, segons la regidora de Cultura Júlia de la Encarnación, s’ha procurat “que tingui present els diferents públics i franges d’edat, amb més espectacles familiars programats a les tardes i en horaris que facilitin a tothom venir al teatre”.

El proper dilluns, 23 de gener, es començaran a posar a la venda les entrades anticipades dels espectacles de la programació ‘A l’Ateneu’. Aquestes es podran adquirir de dilluns a dijous de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre al Centre Municipal d’Expressió, al carrer Sant Josep, 18. Unes entrades per a les que, explica la regidora, s’ha fet un esforç per abaratir el preu perquè “creiem que la cultura no ha de ser considerada un luxe, sinó un dret, i per aquest motiu, volem que les entrades tinguin preus assequibles”.

En aquest sentit, les entrades pel públic general a la programació estable costaran 10 euros, amb descomptes del 50 per cent per a majors de 65 i menors de 14 anys o joves entre 14 i 30 anys amb el Carnet Jove. La programació estable d’aquesta edició comptarà amb espectacles com la dansa contemporània dels germans Serra i la seva companyia CollectifPoPs el dissabte 28 de gener a les 8 del vespre.

En l’àmbit del teatre, la programació inclou l’espectacle ‘Nit de ràdio dos punt zero’ de FlyHard Produccions, l’11 de febrer a les 8 del vespre, i ‘L’espera’, amb Clara Segura, Marta Marco i Isabel Rocatti, el 4 de maig a les 10 del vespre. La vessant musical estarà coberta amb les actuacions del Bigoti Vermell d’Anna Roig i L’ombre de ton chien el 24 de març a les 8 del vespre, i la presentació de l’àlbum ‘Producto Interior Bruto vol. I i vol. II’ del celoní Joan Colomo el 20 d’abril a les 10 de la nit

En l’àmbit del circ, de l’Ateneu Popular 9 Barris presentarà el 15 d’abril a les 6 de la tarda ‘Circumstàncies, 15è circ d’hivern’. També hi seran presents la màgia, amb el Mag Edgard el 25 de febrer a les 6 de la tarda, o el teatre musical de ‘La Ventafocs’, l’11 de març a les 6 de la tarda, al ritme de la música dels anys 50 en una proposta per a públic familiar. Els tres grups de teatre de sant Celoni també presentaran les respectives obres d’estrena en el marc d’aquesta programació ‘A l’Ateneu’. Així, la companyia Trocateatre presentarà ‘Cancún’, Tramoia ‘Florido pensil el retorn…’ o Rebrot Teatre ‘Primera plana’.

Entre les novetats d’aquest any també hi ha l’organització d’una sortida al Teatre Nacional de Catalunya en autocar a veure ‘Agost’, de Tracy Letts. La sortida serà el proper 19 de maig de la plaça Comte del Montseny amb autocars Barba per poder assistir a aquesta comèdia àcida i punyent sobre la família, amb Emma Vilarasau, Anna Lizaran i Abel Folk entre d’altres. Per assistir a aquesta expedició al teatre cal fer reserva i pagament com més aviat millor, ja que les places seran limitades. El termini màxim per apuntar-s’hi és el 29 de març, i les inscripcions es poden fer efectives a les oficines del Centre Municipal d’Expressió, al carrer Sant Josep.

Ateneu de Sant Celoni
Carretera Vella, 25
08470 Sant Celoni
938 67 01 17

El programa ‘A l’Ateneu’ 2012 de Sant Celoni fa una aposta pels espectacles familiars « bmpress

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada