dilluns, 30 de gener del 2012

Exportem cultura: dos espectacles, un de NS Dansa, i un de la Cia. Struc, seleccionats pel circuit 'Red de Castilla-La Mancha'

'Els colors del Tic Tac' de la companyia NS Dansa, i 'Cirkus' de la Cia Struc, ambdós per a públics infantils, han estat seleccionats recentment pel circuit Red de Castilla-La Mancha, pel 1r. semestre de 2012.

El primer, ELS COLORS DEL TIC TAC, un espectacle de dansa 'narratiu', que ens explica la història de quatre infants que, amb una plujosa tarda pel davant i sense poder jugar als seus habituals, s'inventen jocs per a divertir-se. Jocs tradicionals que ben segur molts de nosaltres reconeixerem.







El segon, CIRKUS, és un espectable on l’enginy, la originalitat, la creació i la bogeria es barregen per fer gaudir a petits i a grans. Una proposta de teatre de titelles i manipulació d’objectes adreçada a tots els públics que surt de la idea convencional del circ, on trobareu un presentador excèntric que adquireix els personatges més divertits per poder representar els números més tradicionalsdel món del circ.




Aquí us podeu descarregar el dossier de l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada