dimarts, 17 de gener del 2012

Joves: Lazzigags presenta “Reacció”, al SAT! de Barcelona

Un text controvertit del dramaturg alemany Lutz Hübner

A partir del 27 de gener i durant 3 setmanes torna a Barcelona “Reacció”, l’espectacle en què Lídia Linuesa i Albert Carbó interpretaran a mestra i alumne en una peculiar història de bullying del dramaturg alemany Lutz Hübner.

Com diu Oscar Molina, director de “Reacció”, actualment l’educació navega malament, “no se sap si tornar a la ‘vella guardia’ o demanar que hi intervingui un estat encara més paternalista”; l’espectacle narra les conseqüències a les que es pot arribar en un sistema que sobreprotegeix a l’alumne i que ha perdut les claus per a reconduir els comportaments marginals, la falta de respecte o la violencia.
Albert Carbó (“Els nois d’història”, “Bullying”) interpreta el paper de l’alumne que és capaç de transgredir les normes per aconseguir l’aprovat que necessita, Lídia Linuesa serà la professora que haurà de viure’n l’assetjament. “Reacció” és un nou enfocament a una història que tots coneixem, una trama que es pregunta qui s’ocupa de la disciplina dels joves i on és el limit de la responsabilitat. Lutz Hübner, autor del text i prolífic dramaturg alemany, connecta amb el públic jove i treballa la crítica social per implicar-nos a tots, sempre, però, deixant una porta oberta al debat, a l’esperança, a la complicitat generacional i al canvi, a la reacció.
Després d’haver passat per La Mostra d’Igualada, el Teatre de Ponent de Granollers o la Sala Beckett de Barcelona, torna a la ciutat “Reacció” de Cia. Lazzigags. L’espectacle compta amb una posada en escena freda, l’ús de les videoprojeccions i la música de Coldplay, elements que reforcen la intensitat de les escenes més dures. 

“Reacció” es podrà veure al SAT!:
27, 28, 29 de gener i 3, 4, 5, 10, 11, 12 de febrer
Divendres a les 21h
Dissabte a les 21:30h
Diumenge a les 18:30h

Preu entrada: 14€


SAT!
SAT! Teatre de Barcelona
c/ Neopàtria 54,
08030 Barcelona
T. 933 457 930
F. 933 457 929
sat@santandreuteatre.net

Enllaços:
Web de Lazzigags: http://www.lazzigags.cat  

Vídeo promocional: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada