dimecres, 11 de gener del 2012

Happy Ha Ha, dansa per a tota la família, prorroga fins a Setmana Santa al Teatre Gaudí de Barcelona

Arran de l'èxit de públic assolit amb l'espectacle familiar de dansa-teatre Happy Ha Ha, el TGB ha decidit prorrogar-lo fins Setmana Santa. Mercedes Boronat coreografia i dirigeix aquest muntatge que ens acosta la història de Pim, Pam i Pum, tres excel·lents intèrprets que es troben en un espai màgic per compartir un viatge on viuran aventures divertides dins d’un vaixell al mig de l’oceà.
No perdeu l'oportunitat de veure aquest espectacle que ensenya els més menuts a ser "happy"!
Feu un cop d'ull a les opinions dels espectadors i reserveu les entrades a 
http://www.atrapalo.com/entradas/happy-ha-ha_e48897/
HAPPY HA HA
Fins al 8 d’abril
Creació: Mercedes Boronat
Intèrprets: Montse Roig, Iván Góngora i Elia Genís
Diumenges a les 12.00h
Preu: 9 euros

Sant Antoni Maria Claret, 120
Tel.Taquilla 93 603 51 52 /  61


Metro: Hospital de Sant Pau ( L5 ), Sagrada Família ( L2 i L5 ) i Joanic ( L4 )
Bus: 15, 20, 45, 47, 10, 19, 92, N4, N0 i N1
Bicing


Un espectacle de Mercedes Boronat convida els més menuts a “ser happy”

El Teatre Gaudí Barcelona estrena la darrera creació de la reputada coreògrafa Mercedes Boronat, Happy Ha Ha, un espectacle de dansa per a tota la família que pretén, a través del gest, el teatre i la música, comunicar als més menuts una lliçó essencial i de vegades difícil de trobar: la importància de ser “happy”. L’equip format per Mercedes Boronat i els ballarins Montse Roig, Iván Góngora, Èlia Genís han creat aquest espectacle amb la intenció d’acostar als nens i nenes un aprenentatge tan important com l’optimisme, una manera de veure el món i d’ensenyar que ha seguit la trajectòria de la coreògrafa des que treballa amb famílies i nens al seu centre de formació, El Palacete de la Boro.

Happy Ha Ha expressa les vivències de Pim, Pam i Pum, tres excel·lents intèrprets que es troben en un espai màgic per compartir un viatge on viuran aventures divertides dins d’un vaixell al mig de l’oceà. És un espectacle on es parteix del més pròxim per crear màgia. A través de la senzillesa, la proximitat, la vivència i la professionalitat es construeix una dansa hipnòtica i inspiradora. Aquesta experiència convida als nens i nenes a seguir ballant i creant un cop arriben a casa.

PODEU VISITAR EL BLOG DE LA COMPANYIA ON TROBAREU EL VÍDEO PROMOCIONAL DE L’ESPECTACLE:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada