dijous, 5 de gener del 2012

Guyi Guyi, al Tantarantana - Una veritable delícia per a grans i petits


TEATRE TaNTaRaNTaNa

20 anys de programació familiar

SEGUEIX-NOS A     
Vaig veure 'Guri Guri' quan es va fer al FETEN 2010, i en aquell moment ja vaig saber que faria fortuna entre els espectadors i a les programacions d'arreu. La idea de que l'aneguet lleig no fós un cigna, sinó un COCODRIL! era prou esbojarrada com per atrapar als més menuts, destinataris de l'espectacle, però per a sorprendre i divertir també als grans. La companyia resident a Múrcia, però formada per una valencianoparlant i un barceloní, ja ha visitat Catalumya, per exemple estant-se a La Sala de Sabadell, oferint passis en català. Si no l'heu vista, us la recomano: no us la podeu perdre.

Josep Maria Viaplana  


Mejor espectáculo de títeres en FETEN 2010 y Dracs d'Or al mejor espectáculo infantil y a la mejor interpretación, en la XXI Fira de Titelles de Lleida 2010.

GUYI-GUYI
PERIFERIA TEATRO
DEL 14 AL 29 DE ENERO DEL 2012


Una història de recerca d’identitat i de valors sobre un cocodril que neix dintre d’una família d’ànecs i viu feliç fins al dia que es troba amb un altre cocodril.

Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la natura, neix en una família d'ànecs. Guyi-Guyi viu feliç amb la seva família fins que un dia es troba amb un cocodril. Quan s'assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per aconseguir ser ell mateix.

A través del joc i l'humor busquem reflexionar sobre la por a la diferència i els prejudicis que llancem sobre allò que es comporta de manera diferent al que esperem.

Horaris sessions: dissabtes 18h - diumenges 12h
Preus: 7,50 € - preu per grups 6 €


PERIFERIA TEATRO

Periferia Teatro es dedica des de l'any 1989 a la investigació i al coneixement del Teatre de Titelles. Ens interessa oferir al nostre públic, els nens, una variada i acurada selecció de fantasia, que sigui del seu gust i amb la qual se sentin identificats. Per això busquem crear espectacles que, tant pel tema com per la dinàmica de la proposta, converteixin l'espectador en part activa de la representació.
Les produccions de Periferia Teatro compten amb guió literari propi, cosa que els permet conjugar reflexió i diversió amb nous arguments extrets de l'actualitat infantil quotidiana.
La companyia es dedica professionalment al Teatre de Titelles per a nens des dels seus inicis. Ha participat en la majoria de programacions infantils i en nombrosos festivals nacionals i internacionals, resultant premiades les seves més recents produccions: "Pinguin", "Pocosueño" i "Guyi Guyi".



TEATRE TANTARANTANA
carrer de les flors 22 - 08001 Barcelona | telèfon 93 441 70 22  |  teatre@tantarantana.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada