divendres, 4 de maig del 2012

Espectacles el diumenge, a la Festa en defensa escola bressol al Parc de la Ciutadella de Barcelona | FaPaC - Portal comunitari AMPA


Diumenge, 6 de maig

Parc de la Ciutadella, Barcelona. De 10 a 14h.

Descarregueu-vos el CARTELL.

AMPA i educadors de l'escola bressol municipal convoquen una jornada lúdica i reivindicativa oberta a la participació de tothom per tal de mostrar la seva oposició a les retallades en l'educació dels més petits, de 0-3 anys.

La FaPaC, juntament amb d'altres entitats, dóna suport a aquesta acció, ja que rebutja la proposta del Departament d'Ensenyament de reduir l'aportació a les famílies i, d'altra banda, també es mostra en contra del canvi de model proposat per l'Ajuntament de Barcelona que suposarà l'externalització de serveis amb la consegüent davallada de la qualitat oferta fins a l'actualitat.

Amb aquest acte, les famílies reclamaran a les diferents administracions que apostin per l'educació infantil per tal que les oportunitats dels infants no es vegin retallades.

Reivindiquem una educació 0-3 pública i de qualitat!

Activitats:

Circ, Animació infantil (Roger Canals i Roleguita i Boquerón), Titelles, Conta-contes, Tallers per als més menuts, el Cavall gegant dels Desitjos, la Percussió del grup Kabum, i moltes més activitats.

Hi haurà un espai de debat entre famílies i educadors per analitzar els temes que més ens preocupen. A més, es realitzarà una Exposició amb fotografies per donar a conèixer com és la vida a les escoles bressol públiques i el seu valor pedagògic.


Ver mapa más grande
 
Vine a la Festa en defensa escola bressol al Parc de la Ciutadella | FaPaC - Portal comunitari AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada