dijous, 17 de maig del 2012

"Operetta" al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet


operetta base ample
Cor de Teatre ens convida el dissabte 19 (21.00) ens convida a endinsar-nos en una experiència única que barreja música a cappella, teatre i humor.

Al Teatre Sagarra aquest dissabte 19 (21.00), la companyia Cor de Teatre, sota la direcció de Jordi Purtí i David Costa, ens presenta "Operetta" un nou apropament al món de l’òpera. Amb humor i música a cappella, l’espectacle ofereix l’oportunitat d’endinsar-nos en el gènere operístic a través de la rialla. Vint-i-vuit cantants-actors omplen l’escenari en un muntatge que combina música a cappella, teatre i grans dosis d’humor.

Operetta és una generosa aproximació als passatges operístics més populars de Verdi, Rossini, Bellini, Mozart, Bizet, Wagner, Saint-Saëns, Mussorgsky i Offenbach. Un espectacle per a tots els públics que atrapa a tothom per la seva expressivitat, ritme, delicadesa i força visual.

Els espectadors i les espectadores colomenques podran gaudir d'un espectacle que ha portat el cant coral més enllà dels seus límits i que ha estat una de les sensacions de la temporada al Teatre Nacional de Catalunya, amb actuacions al Teatre Poliorama de Barcelona i al Gran Teatre del Liceu.

Sinòpsis

Tot comença en el silenci. Un escenari desolat, presidit únicament per un piano que amaga, però, un secret: de l’instrument comencen a sortir personatges vinculats al món del teatre: tramoistes, il·luminadors, sastres, directors, actrius, actors... tots plegats són aquí per desenvolupar un espectacle amb la complicitat de les obertures, àries i cors més coneguts del gènere del bel canto. ?Històries d’amor i desamor, plenes de màgia, teatre i humor, en un espectacle recomanable tant als amants de la lírica com als que desconeixen el món de l’òpera.

Venda d'entrades

El preu de les entrades és de 15 euros pels adults i 10 pels nens i nenes i es poden comprar a a les taquilles del Teatre el mateix dia de la funció. D'altres canals per accedir a la venda anticipada dels espectacles del Sagarra són totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic, el Servei de Tel-entrada 902 10 12 12 i a www.telentrada.com.

Teatre Sagarra
Plaça de la Vila, 1 
08921 Santa Coloma de Gramenet

934 624 053

www.gramenet.cat: "Operetta" al Teatre Sagarra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada