divendres, 25 de maig del 2012

"La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50" al Casal Cultural d'Albatàrrec

Albatàrrec acull la última representació del musical a ritme de rock “La Ventafocs”

La Roda Produccions presenta una singular versió del clàssic conte “La Ventafocs” a ritme de rock n’ roll en què la idea primordial és que amb perseverança es poden aconseguir tots els somnis. El 27 de maig, el Casal Cultural d’Albatàrrec rebrà aquest original muntatge apte per a tots els públics, amb el suport del Departament de Cultura.

"La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50"

Dani Cherta dirigeix “La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50”, una versió fresca, enginyosa i divertida del conegut clàssic familiar, amb l’estètica de Grease i el referent més actual de la sèrie High School Musical. Una adaptació de la història a un institut nord-americà, però sense deixar de banda els moments més tendres i màgics de la història tradicional, amb què el públic assistent s’emocionarà i quedarà enganxat a les butaques de principi a fi. Això si, sense deixar de moure els peus!

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l'últim curs. En Sam, de l'equip de beisbol de l'institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat, i remourà cel i terra per retrobar-la. Però ella està molt ocupada complint les exigències d’una autoritària madrastra passada de quilos que vol veure la seva fillastra fregant plats tota la vida al seu restaurant d’hamburgueses i batuts. La Ventafocs lluita amb voluntat de ferro per conservar intactes els seus somnis en aquest context advers.

Coreografies, color, il·lusió i màgia, però també transmissió de valors en aquest musical apte per als més menuts, a partir de quatre anys, que podran viure el ritme i deixar-se portar per la màgia d’aquesta història protagonitzada per adolescents d’institut. “La Ventafocs, el musical amb ritme del 50”: un musical de pel·lícula a ritme de rock n’ roll.

Els personatges d’aquesta història van començar a ballar a Manresa el passat mes de gener, hi ho han continuat fent a 10 municipis més amb el suport del Departament de Cultura. El proper 27 de maig, oferiran la darrera representació de la seva gira al Casal Cultura d’Albatàrrec ( C/ Doctor Robert  25171 Albatarrec (Lleida) )

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada