dijous, 24 de maig del 2012

La Mostra d’Igualada i la Fundació CatalunyaCaixa lliuren el premi al millor espectacle a Antonio Díaz Cascajosa

La companyia s’endu 2.000 euros i la millor puntuació del públic amb un 9,40 per ‘La asombrosa historia de Mr. Snow’


La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil i la Fundació CatalunyaCaixa, col·laboradora de la fira, han lliurat aquest migdia a l’Ajuntament d’Igualada un xec de 2.000 euros a la Cia. Antonio Díaz Cascajosa com a reconeixement del Premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2012 per La asombrosa historia de Mr. Snow. L’espectacle de màgia, amb una puntuació de 9,40, el més ben valorat pel públic que va assistir a la 23a edició de la fira de teatre infantil i juvenil, que va tenir lloc a Igualada del 19 al 22 d’abril.

Antonio Díaz Cascajosa, acompanyat de la resta de la companyia, ha agraït el premi i ha destacat que “La Mostra és molt important per a les companyies quan produïm un espectacle, ja que és un espai on a més d’exhibir podem aconseguir noves funcions. Quan preparàvem La asombrosa historia de Mr. Snow un dels nostres objectius principals era poder venir a La Mostra i s’ha acomplert. Ja tenim alguns nous compromisos gràcies a les funcions que vam fer a Igualada. ” El mag ha compartit el premi amb la resta de membres de la companyia i ha afirmat que en el seu cas no és un tòpic dir que està molt satisfet i content de l’equip que formen.
El primer tinent d’alcalde d’Entorn i Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs, ha explicat que “La Mostra és inqüestionable a la ciutat perquè forma part del paisatge igualadí ja que ens dóna prestigi, la ciutadania s’hi implica i en moments com els actuals, davant la crisi ens cal cultura.” Ha felicitat Antonio Díaz Cascajosa, remarcant que vivim temps en què cal molta màgia i ha ressaltat l’alta puntuació que li ha atorgat el públic.

Per la seva banda, Marga Viza, directora de Cultura de la Fundació CatalunyaCaixa, després de felicitar el guanyador, ha manifestat la voluntat de seguir col·laborant amb La Mostra d’Igualada i ha donat les gràcies a la fira “per la qualitat i perquè molts dels espectacles que programem a la Fundació han sorgit a La Mostra”.

Finalment, el gerent de La Mostra d’Igualada, Òscar Balcells, ha destacat que el premi és per votació popular i que “cada edició s’ha atorgat a una disciplina escènica diferent”. Balcells ha felicitat la companyia guanyadora i ha agraït la col·laboració de l’Obra Social de CatalunyaCaixa, així com del públic que ha participat emetent el seu vot, per fer possible aquest reconeixement.

Aquesta és la sisena edició que la Fundació atorga el guardó. Els espectacles premiats anteriorment han estat:  l’espectacle de teatre Les Trifulgues dels Germans Garapinyada de Teatre Mòbil (2011), el muntatge de circ Merci Bien de Mumusic Circus (2010), la proposta de titelles i musical En Joan sense por d’Egos Petits (2009), l’espectacle de clown Inventari de Marcel Gros (2008) i el muntatge de màgia Secrets de Mag Lari (2007).


La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil
La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics del territori de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La Mostra d’Igualada està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals, i l’Ajuntament d’Igualada, i compta amb la col·laboració de la Fundació CatalunyaCaixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada