dilluns, 21 de maig del 2012

Una representació teatral sobre la llibertat clou el Pla de Formació de mares i pares - Castelldefels

Imatge notícia
Com eduquem la Llibertat? Amb aquest títol es va representar el passat 15 de maig a la biblioteca Central una obra teatral que feia referència al tractament de la llibertat en l'educació

El Pla de Formació per a mares i pares va cloure amb un teatre-col·loqui a la Biblioteca Central a càrrec de de Teatre del Buit sobre temes força importants com el tractament de la llibertat en l'educació i el tractament del desig, des del caprici a la necessitat. Per fer-ho es va presentar el tema des de la vessant de l'humor a través d'un personatge amb desig de llibertat però atrapat en les seves pròpies pors.

El Pla de formació per a mares i pares està pensat per crear espais d'aprenentatge i reflexió de cara a millorar els recursos educatius de les famílies i també per potenciar espais de participació de les AMPA en la millora de l'ensenyament als centres.

En aquesta edició el Pla de Formació per a mares i pares ha programat diferents temes vinculats a tres eixos destacats: la resolució de conflictes, la navegació segura per Internet i l'alimentació.

La cap municipal de programes transversals educatius de Secundària i del Servei local de garantia social (SLGS), Rosa Sanz, destaca del programa d'enguany “l'elevada participació de les persones que hi han assistit i la implicació dels centres educatius que hi han participat”.

Per la seva banda, el regidor d'Educació, Santiago Barona (CiU) ha valorat l'edició d'enguany com a “molt positiva ja que les mares i els pares de la nostra ciutat han tingut la oportunitat de participar en aquests espais de reflexió i comprensió que poden posibilitar una millora de la comunicación entre mares, pares fills i filles”.

El Pla de Formació per a mares i pares continua aquest mes de maig amb dues noves cites pensades per afavorir aquesta comunicació i comprensió entre pares i fills.

La proposta final d'activitats del Pla de formació per a mares i pares  és fruit d'una feina transversal entre les AMPA, els centres educatius i diferents programes i serveis, i està liderada per la regidoria d'Educació.



elCastell: Una representació teatral sobre la llibertat clou el Pla de Formació de mares i pares

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada