dimarts, 29 de maig del 2012

Cor de Teatre anem al Festival d'Avignon

Cor de teatre

Estem molt contents d'haver estat convidats a participar en el prestigiós Festival Off d'Avignon. Tot un referent a nivell internacional que ens permetrà seguir donant-nos a conèixer i tenir una major projecció internacional. A més de poder viure una experència única! Operetta es representarà tots els dies del 7 al 28 de juliol a les 10.30 h al Teatre Des Beliers http://www.theatredesbeliers.com

Tenim moltes ganes de mostrar el nostre espectacle al mercat internacional a fi de divertir, sorprendre i emocionar a públic de tot el món!

Com molts de vosaltres ja sabeu, les escenes de l'espectacle estan pensades per a què estiguin a l’abast de comprensió de tots els públics, de diferents edats i nacionalitats. Això fa d’Operetta una eina per a apropar la cultura musical i teatral del nostre país a tothom, de manera universal. Presentant-se de forma atractiva al gran públic per les seves qualitats de dinamisme, espontaneïtat i diversió. Tenim moltes ganes de mostrar el nostre espectacle al mercat internacional a fi de divertir, sorprendre i emocionar a públic de tot el món!


noticia avignon01 fgran

Anem al Festival d'Avignon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada