divendres, 25 de maig del 2012

'Sopa de pedres' de la Cia. Jomeloguisjomelo.com, dissabte per la tarda a l'Ateneu de Cervelló

SOPA DE PEDRES
Cia. Jomeloguisjomelo.com

Dia: 26.05.2012
Hora: 17:30
Lloc:  
L'Ateneu de Cervelló
Santa Anna , sn  
Cervelló   (Barcelona)
Telèfon:   936601212  
Sinopsi
Un soldat arriba a un poble on hi hagut una guerra, la gent del poble no el rep gens ni mica bé, tot al contrari, no volen donar-li res de menjar, amb l’excusa que no tenen res per donar-li.
El Soldat s’empescarà una de bona per tal de fer veure a la gent del poble que entre tots compartint el poquet que tenen se’n poden sortir. La Companyia de Teatre Còmic Jomeloguisjomelo.com ha volgut retre un homenatge a en Xesco Boix, animador i rondallaire, que va popularitzar el conte de Sopa de Pedres a les nostres terres. Adaptant el conte que ell explicava.
En l’adaptació, també les cançons hi tenen una part molt important, ja que s’han agafant algunes de les cançons més tradicionals i s’han versionat al rock, swing, blues... de la mà d’Albert Reverter del grup tarragoní “Albert i la Banda dels Tretze”.

Adaptació del conte: Moi Aznar
Repartiment:
Xavi Elies
Encarna Laínez
Iñaki Royo
Moi Aznar
Adaptació Musical: Albert Reverter
Direcció: Moi Aznar

Companyia de Teatre Còmic Jomeloguisjomelo.com
La Companyia de Teatre Còmic Jomeloguisjomelo.com es forma l’any 1999, a partir d’un primer muntatge de l’obra "Cirk". Els fundadors de la companyia van ser en Xavi Elies i en Moi Aznar, que provenien d’altres companyies de teatre infantil aportant una dilatada experiència en el teatre familiar. El següent en
afegir-se a "la troupe" és en Dani Aznar, que prové del món dels malabars i la música, ampliant d’aquesta manera l’oferta artística de la companyia. La darrera en incorporar-se a la companyia, donant un toc, que fins ara no teníem.. el seny, el posa l' Encarna Laínez, que a partir del projecte "Apartament per a 3... o quatre?" (la primera producció d'adults de la companyia) decideix formar part de la "Colla".
Els espectacles duts a terme han estat de creació pròpia, tant els de caire familiar com el d'adults, aquest és un dels trets característics de la companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada