dijous, 31 de maig del 2012

Balanç positiu de la temporada de titelles als Lluïsos Teatre de Gràcia (Barcelona)

El cicle Lluïsos Teatre Titelles ha acollit més de 2.600 persones durant la temporada 2011-2012, fet que el situa la sala Lluïsos Teatre com a referent en espectacles de titelles no només a la Vila de Gràcia sinó a tot Barcelona.

Barcelona, 29 de maig de 2012 -  Més de 2.600 persones entre nens i nenes i adults, han assistit a algun dels 16 espectacles de titelles que Lluïsos Teatre ha programat durant la temporada 2011-2012.

Es tracta d'un èxit d'assistència que ja s'intuïa a mitjans de temporada, amb el cicle especial de Titelles de Nadal que va assolir gairebé 900 espectadors en 5 dies.

Aquestes consoliden Lluïsos Teatre com a teatre referent en els espectacles de titelles a la Vila de Gràcia i a Barcelona. Una tendència i trajectòria que Lluïsos de Gràcia vol potenciar encara més de cara al setembre.

Si des de fa anys, Lluïsos Teatre programa un espectacle mensual de titelles amb dues funcions l'últim diumenge de cada mes (a les 12 i a les 18h), a partir de la propera temporada l'objectiu és poder oferir 4 funcions mensuals repartides en dos diumenges, és a dir, duplicar l'oferta.

Festival MiniBCN

D'altra banda, cal destacar que, tot i que el cicle Lluïsos Teatre Titelles ja ha acabat aquest mes de març, de cara el juliol Lluïsos Teatre participarà al Festival MiniBCN amb un espectacle de titelles també.

Aquest festival, que busca la promoció del teatre infantil a la ciutat de Barcelona, se celebra per segona vegada i Lluïsos Teatre hi ha estat present des del primer any. Enguany, el públic podrà veure l'espectacle Planeta Tumàcat", de la companyia de titelles Més Tumàcat.

PLANETA TUMÀCAT
Dissabte 7 de juliol a les 18h
Diumenge 8 de juliol a les 12h i a les 18h

Preu: 7 euros entrada general
Descomptes: 2 euros pels menors de 3 anys / 50% per socis dels Lluïsos / 6 euros a través d'Atrápalo / 6 euros Petit Explorador / 2x1 per socis del Tr3sC

Lluïsos Teatre
Plaça del Nord 7-10
08024 Barcelona - 93 218 33 72

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada