dilluns, 21 de maig del 2012

Cap de setmana de circ els dies 26 i 27 de maig a Vilanova i la Geltrú

La iurta és una petita vela de circ, de tela i fusta (foto: Los Galindos)
Los Galindos portaran l'espectacle 'Maiurta' a la plaça de les Neus i la companyia de circ "eia" presentarà 'Capas' al Teatre Principal
Els dies 26 i 27 de maig la companyia Los Galindos tindrà instal·lada la seva iurta a la plaça de les Neus. La iurta és una petita vela de circ, de tela i fusta, íntima, amb capacitat per a una vuitantena de persones. L'espectador viurà una inoblidable trobada amb un pallasso amnèsic, que recorda vivències i oficis; tendresa, humor i poesia, embolcallats per les textures sonores de Sibelius, a la llum càlida d'unes llànties. Maiurta és un espectacle de modelatge plàstic, circ i vivències, una mostra apta per a tots els públics, majors de 5 anys, del nou circ que es fa al nostre país, un circ d'entranya que combina petites i grans proeses, trucs, humor, acrobàcia, malabarisme i jocs d'habilitat. El pallasso Marcel Escolano i el músic Marc Vila reben el públic i el guien en un deliciós viatge a l'interior del clown, en aquest espectacle que du el segell de qualitat de Los Galindos.

Les sessions seran dissabte 26 i diumenge 27 a les 18 i a les 20 h. La durada de l'espectacle és de 40' i el preu de l'entrada és de 6 euros. Les entrades no numerades i es vendran a partir del dia 12 de maig, a les taquilles del Teatre tots els dissabtes de 17 a 20 h. El dia de l'espectacle també es podran adquirir els tiquets una hora abans a la mateixa vela de la companyia.

D'altra banda, el dia 27 de maig el Teatre Principal (Rambla Principal, 4  08800 Vilanova i la Geltrú) acollirà la companyia de circ "eia" amb l'espectacle Capas. L'acte de ser amfitrió és un fet recobert de capes... Arribar, trobar-se i estar disposats a marxar... una forma de vida.

Us convidem a entrar entre olors de casa i sons de memòria, a gaudir de moments brillants, catastròfics, íntims o sincers. Un retorn, als nostres orígens amb un rerefons de generositat, que ens porta a desvetllar els nostres secrets i els nostres móns, despullant-nos de les capes que ens cobreixen per ensenyar el nostre ésser. Aquest espectacle ha estat guanyador del Premi de circ Ciutat de Barcelona.

Podrem veure Capas, el diumenge 27 de maig a les 21h al Teatre. La durada del muntatge és de 60' i el preu de la localitat és de 8 euros. Les entrades no són númerades i es poden adquirir els dissabtes de 17 a 20 h al mateix Teatre o al Servei de Telentrada www.telentrada.com.


Vilanova tema a tema

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada