dimecres, 16 de maig del 2012

Arriba la TAMBORINADA 2012, al Parc de la Ciutadella de Barcelona

 
El Parc de la Ciutadella s'omplirà d'espectacles, música, tallers i jocs proposats per les entitats de Fundació La Roda i per un bon nombre d'entitats que fan del lleure un espai de cultura i aprenentatge de valors com l'esforç, la solidaritat, el treball en equip i la integració.

Espectacles, concerts i activitats familiars

La Tamborinada també és un espai perquè els petits gaudeixin dels tallers i espectacles de màgia, titelles, animació i contes d'un bon nombre d'artistes catalans.

El programa, de fet, és ampli i està pensat per satisfer els gustos de totes les edats. Podreu sentir, per exemple, el so de la música dels Traüt, d'Els Reis del So, d'El Senyor Sequâh, d'Amar Mende, de Delikatessen, d'Alborada Folk, de Bufanúvols i d'El Grupet.

Els espectacles de falcons, gegants, capgrossos i grallers no hi faltaran, com tampoc les sardanes ni l'animació de Pep Callau, que serà el mestre de cerimònies.

A tot el parc podreu sentir contes per a diferents edats, des dels menuts fins als joves, i espectacles d'animació, de màgia i de pallassos. Hi actuaran, per exemple, Oriol Canals, Yacumba, Carles Cuberes, País de Cotó, Pep Puigdemont i Sidrus, País de Xauxa, La Bleda, Trinas, Miquelet, Mag Robin, Petit Mag, Cap i Cua, Rosa Fité, Plansicols i Ot, Lou i el Noi de la Mandolina.

A més, hi haurà una exhibició de gossos guia de la Fundació ONCE i un taller de jocs de teatre social.

També podreu gaudir d'un projecte sociocultural, Somriures nòmades, un espectacle audiovisual itinerant on els titelles, el clown, l'animació i el circ serveixen per portar somriures arreu del món en col·laboració amb els artistes locals. Gràcies al seu camió, Dream Warrior, els podreu veure a la Tamborinada, que serà el punt de partida del seu viatge.

I el passeig dels Til·lers es convertirà en el passeig dels teatres, amb representacions, tallers de tota mena, jocs, ludoteca i rocòdrom.

Trenta-cinc anys de Tamborinada

La primera convocatòria de la Tamborinada va tenir lloc al parc Güell el 17 d'abril de 1977. Es volia crear una festa per a nens i nenes que reunís les entitats socioculturals i els grups d'animació de La Roda un cop l'any. L'èxit va ser rotund i les edicions es van anant succeint en diversos escenaris fins a arribar a consolidar-se al parc de la Ciutadella.

L'Ajuntament dóna visibilitat a aquesta iniciativa a través del BCN [Espai], un espai d'expressió cedit gratuïtament per difondre les activitats i iniciatives solidàries, culturals i socials.

En aquesta edició, a més, la Tamborinada participa activament en la recollida de donacions per a la Marató per la pobresa de TV3, amb la col·laboració de la Federació Catalana del Voluntariat Social.
Data 20/05/2012
Horari D'11 a 19 h
Lloc de celebració Parc de la Ciutadella
Barcelona (Barcelonès)
Entitat organitzadora
Fundació La Roda. Tel. 93 4147201
http://www.fundaciolaroda.cat
administracio@fundaciolaroda.cat

Programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada