dimarts, 22 de maig del 2012

1ª FIRA DEL CLOWN a Vilanova de la Muga

El proper 26 de maig s’organitzarà la 1ª FIRA DEL CLOWN a Vilanova de la Muga. Un festival de pallassos, música, dansa i teatre que omplirà els carrers de la vila.  Aquest festival neix amb la voluntat d’oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats.

En el decurs del dia s’oferiran diferents tipus d’espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown. Hi haurà més d’una quinzena d’actuacions distribuïdes en tres escenaris on hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom com Claret

Papiol, Cia. Cascai Teatre, Xarop Clown, Cia. Cirquet Confetti, Clara Cenoz i Cia. Trastrus amb la col·laboració de molts altres grups i escoles de teatre, circ i dansa.

També s’organitzaran diversos tallers: A destacar el Taller de Clown impartit per Claret Papiol, clown, actor i pedagog professional, que a través del joc ens permetrà deixar enrere la por al ridícul i la vergonya i potenciar el nostre sentit de l’humor.

Tots els espectacles seran gratuïts a excepció de l’obra  “Zirocco” de Cascai Teatre i el Taller de Clown de Claret Papiol.

FULL DE PROGRAMACIÓ

PROGRAMA DE MÀ

-Taller de Clown

Treball sobre el propi humor, eina imprescindible per al món actual.
El treball amb el clown s’ha convertit en una eina imprescindible per el món actual. Un treball en el que l’emocional i el corporal esdevenen els protagonistes per davant de la ment. El pallasso ens permet acceptar el millor i el pitjor de nosaltres mateixos. A través de la infinita llibertat del Joc, deixarem enrere la por al ridícul i la vergonya.

Un treball creatiu per potenciar el nostre sentit de l’ humor i fer riure amb la nostra particular visió del món.

Horari: de 10h a 13h (3hores) · Preu del taller: 25€ per persona (Places Limitades)

INSCRIPCIONS
Centre de Turisme Cultural Sant Domènec ·Plaça Peixateria, 6 · 17491 PERALADA
Tel. 972 53 88 40 / promocio@peralada.org


Peralada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada