dimecres, 30 de maig del 2012

Els tallers de teatre de Torelló presenten els muntatges ‘Homes’ i ‘Bum Bum’

Després de l’èxit de la primera representació –un treball sobre ‘La fàbrica’ de Miquel Martí i Pol- aquest divendres, 1 de juny, a les 9 del vespre, continuen els tallers de teatre que organitzen el teatre Cirvianum i el grup Xarxa de Torelló. Aquesta setmana serà el torn dels muntatges ‘Homes’ i ‘Bum Bum’

Aquest divendres 1 de juny, a les 9 del vespre, en el marc dels tallers de teatre, es presentaran els muntatges ‘Homes’ i ‘Bum Bum’. Un grup de vuit noies i un noi de 14 i 15 anys, dirigits per Jordi Torres, representaran ‘Homes’, una comèdia fresca i original de la companyia T de Teatre. ‘Homes’ és un espectacle que parla sobre un tema conflictiu: la masculinitat. Amb un to irònic, àcid i directe i sense el més mínim pudor, tracta la relació entre les dones i els homes. El mateix dia, un grup de 15 a 18 anys, dirigit per Marta Parramon, portarà a l’escena ‘Bum Bum’, una divertida comèdia propera al vodevil, amb enrevessades situacions en una clínica, dues consultes, i amb dos metges: un cardiòleg i una cirurgiana plàstica. I molta gent a la sala d’espera. L’entrada és lliure.

Les presentacions dels tallers acabaran el 8 de juny, a dos quarts de 8 del vespre, amb ‘Txaikovski i els nens’, dirigit per Alícia Casadesús amb el grup de 6 a 8 anys; ‘Un misteri al Cirvianum’, amb el grup de 8 a 10 anys, amb direcció de Marta Parramon; ‘Diari d’una penjada’, interpretat per un grup de nens i nenes de 10 a 12 anys, dirigits per Jordi Torres; i finalment, un grup de 12 a 14 anys representaran ‘El contrari’, dirigit per Marta Parramon.

Un curs més, el patronat del teatre Cirvianum i el grup Xarxa de Torelló presenten els tallers de teatre per a alumnes d’educació primària i educació secundària. Tant el patronat del teatre com el grup Xarxa, a més de dur a terme una programació estable de teatre per a adults, joves i per a públic familiar, també incideixen en la formació dins el món de les arts escèniques: formar i crear nous espectadors que sentin plaer pel teatre, la dansa i les arts escèniques amb un esperit crític i constructiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada