dimarts, 15 de maig del 2012

Joves: Els monòlegs de Dani Pérez tanquen els Divendres de comèdia del Centre Cultural Unnim de Terrassa

El proper divendres 18 de maig a les 21h, l’equipament cultural de Terrassa acomiada la seva temporada de monòlegs amb l’actuació del reconegut humorista Dani Pérez.

La recent estrenada temporada de monòlegs del Centre Cultural, “Divendres de comèdia”, ha comptat amb reconeguts humoristes del programa de televisió “El Club de la Comedia”. El cicle es va iniciar el passat mes de febrer amb l’actuació del còmic Dani Rovira, amb un aclaparador èxit de públic, seguit pels humoristes Txabi Franquesa, Manu Badenas, Sergio El Monaguillo i Tomás García. Ara és el torn d’un altre gran còmic de la Paramount Comedy, Dani Pérez amb el seu espectacle “En directo 2.0”.

Dani Pérez “En directo 2.0”

Guanyador del III Certamen del Club de la Comedia, l’humor de Dani Pérez es caracteritza per ser molt teatral, farcit de gestos i onomatopeies i influenciat per alguns dels humoristes més rellevants del país com Gila, Faemino y Cansado i el desaparegut Pepe Rubianes, amb qui el comparen i del qual ell es declara fan i seguidor absolut.

Ell mateix assegura que es considera més actor que monogolista i que el que realment li agrada és moure’s i expressar-se lliurement per l’escenari on aprofita per fer broma i riure’s de tot, “començant per ell mateix” afegeix.

És capaç de fer reviure sensacions que estem acostumats a experimentar com si fos la primera vegada com, per exemple, les històries de xafarderies sobre el que fan i desfan els veïns. Les seves històries volen ser un reflex de les nostres històries.

El seu humor és un còctel explosiu que ens mostra la realitat del que veu i escolta al carrer per transforma-la i portar-la a un escenari buit que, de mica en mica, es va omplint d’escenes de la nostra vida quotidiana.

Ha treballat com a productor, guionista i locutor de ràdio, sobretot a Catalunya, i ha estat col·laborador habitual en diferents programes televisius com “Sense Títol” d’Andreu Buenafuente (TV3) o “Muchas Gracias (TVE).


Data: Divendres, 18 de maig de 2012
Hora: 21h
Lloc: Centre Cultural Unnim. (Rambla d’Ègara, 340. Terrassa)
Preu: 15 euros
Més informació i venda d’entrades: www.fundacioct.cat i www.unnimentrades.cat
Telèfon: 902 180 677

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada