divendres, 18 de maig del 2012

“El cacauòtic conte del cacau” de la companyia Roger Canals aquest dissabte al teatre Conservatori de Manresa

L’obra “El cacauòtic conte del cacau” de la companyia Roger Canals és l’últim espectacle de la temporada 2011-2012 programat per Imagina’t. En acabar l’espectacle infantil, a la Plaça Fius i Palà, hi haurà una degustació de xocolata i Cafè Ciutat oberta a tothom.

El programa d’actes per commemorar el Dia Mundial del Comerç Just a Manresa finalitzen aquest dissabte, 19 de maig, amb l’espectacle per a públic familiar per porta per títol “El cacauòtic conte del cacau” a càrrec de la companyia Roger Canals, on s’explica que la vida dels camperols i camperoles no sempre és tan dolça com la xocolata del berenar.

L’obra tindrà lloc al Teatre Conservatori a les 6 de la tarda i és accessible per a persones amb discapacitat auditiva, representada simultàniament en llengua oral i LSC (llengua de signes catalana). El cost de l'entrada serà de 5 euros i l'acte està organitzat per l’entitat Imagina’t i el Consell Municipal de Solidaritat, amb la col·laboració de l’Associació Josep M. Cunill pel Comerç Just .

En acabar l’espectacle infantil, a la Plaça Fius i Palà, a tocar amb la Plaça Sant Domènec, hi haurà una degustació de xocolata i Cafè Ciutat oberta a tothom. Els productes que s’oferiran provenen tots de relacions comercials justes.


Teatre Conservatori
Carrer del Mestre Blanch, 4
08241 Manresa
938 72 79 08

Ajuntament de Manresa > Notícies > Manresa tanca aquest dissabte els actes sobre el comerç just amb un espectacle infantil al teatre Conservatori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada