dijous, 17 de maig del 2012

"T'Estimo" els dissabtes i diumenges del mes de maig a l'Alexandra Teatre de Barcelona

Idioma: Català  
Gènere: Teatre
Teatre d'Objectes  
Estil: Comèdia  
Durada: 55minuts

FITXA
Creació, interpretació i direcció: Pitx, Potx i Mari Cuetes





Sinopsi
La Pitx i el Potx estan molt contents, avui passaran el dia amb l'avi Anacleto, que viu en una caravana plena de tresors al mig del bosc!

L'Anacleto està molt nerviós perquè ve de visita la seva néta, la Mari Cuetes.

Entre tots prepararem una gran festa! Però sabeu una cosa? La Mari Cuetes no ve sola, arribarà amb la Katiuska, la seva amiga óssa.

Vols jugar amb l'últim osset dels Pirineus? Saps com cridar-lo per que vingui? Com podem fer que les abelles esvalotades es tranquil·litzin? I el ball del cul, com és?

Vols conèixer a Ruqueta la Rockera? Totes aquestes preguntes tindran resposta a ‘T'Estimo', un espectacle ple de màgia i cançons amb uns personatges que s'han convertit en els millors amics dels nens i nenes.

"Hi ha pocs espectacles familiars amb un contingut que arribi d'una manera comprensible, atractiva, reflexiva i educativa. Aquest n'és un.‘

T'estimo' té un llenguatge que ha estat vigilat al mil·límetre, tant en els diàlegs com en les lletres de les cançons.

L'espectacle 'T'estimo' deixa un bon pòsit de cançons, coreografies, música, color, imatges i un intent d'aprendre a ser feliç aprofitant les petites coses que atorga la vida. Al final, apoteosi entre la platea i l'escenari, a ritme de rumba, com si fos el final dels Jocs Olímpics.

Els papers entre intèrprets i espectadors es fusionen per fomentar a la sortida un boca-orella ben merescut. L'èxit en català del bestseller basc 'T'estimo' està més que garantit". Andreu Sotorra

"T'Estimo" és un espectacle per nens i nenes de 0 a 12 anys.



Alexandra Teatre
Rambla Catalunya, 90 - Barcelona
932 853 712

Del 12/05/2012 al 27/05/2012

HORARIS I PREUS
Ds:  12:00 / 12 - 8 €
Dg:  12:00 / 12 - 8 €


Publicat a www.teatral.net



Teatralnet:Fitxa espectacles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada