divendres, 18 de maig del 2012

Zum Zum teatre a Ciutadella, aquest cap de setmana, amb 'La camisa de l'home feliç' i 'Hansel i Gretel'

De mica en mica, anem incorporant una nova secció, 'exportació' (encara no té nom definitiu), que consistirà en difondre els espectacles i companyies que surten a fer actuacions, gires i festivals fora del Principat. Creiem que cal donar visibilitat a totes elles, i no deixar de banda que, amb el que està caient, la majoria d'empreses de tota mena que segueixen funcionant al nostre país són les que han apostat per l'exportació. I l'espectacle no hauria de ser una excepció.

Des de la Fundació Ciutadella Cultura us informam de la programació de teatre per als propers dies 18 i 19 de maig, adreçada al públic infantil i juvenil.
Tenim la intenció de fer un cap de setmana cada any de teatre destinat a aquest tipus de públic.

Divendres 18 de maig a les 20 h

La camisa de l'home feliç

Guardonada per FETEN 2012 amb el premi a la millor actriu i al millor director, la companyia Zum Zum Teatre, dirigida per Ramon Molins.

A les llunyanes terres del nord fa molt de temps hi vivia un tsar que va caure greument malalt. Metges, mags i guaridors no li trobaven cap mal. Va ser un trobador que passejava pel regne qui li va diagnosticar la seva malaltia: “Aquest home no és feliç”. I també li va donar el remei: “Heu de trobar un home feliç, i que es posi la seva camisa”. Un emissari reial recorrerà el món buscant el remei, però... Qui és l’home o la dona més feliç del món?

Preus:
Per la compra d'entrada per a una sola obra: 10 € platea i 8 € amfiteatre
Per la compra d'entrada per a dues obres: 15 € platea i 12 € amfiteatre
Per la compra d'entrada per a les dues obres, en cas que se'n comprin quatre o més paquets: 10 € platea i 8 € amfiteatre per a cada paquet.

Per als fillets menors de 5 anys que no ocupin seient, és gratuït.


Dissabte 19 de maig a les 19 h

Hansel i Gretel

En aquest conte tradicional revisitat per Zum Zum teatre, Hansel i Gretel són dos germans d’una família pobra als quals un dia la seva madastra abandona al bosc per no haver de repartir amb ells el menjar. A partir d’aquest moment, comença una història on els petits s’enfrontaran a les seves pors (l’abandó, la violència, la maldat) i les superaran gràcies a la solidaritat, l’esperança i l’enginy.

Per a més informació consultau a: http://www.zumzumteatre.info/cat/ o al facebook de la Temporada de Teatre   




Ajuntament de Ciutadella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada