divendres, 18 de maig del 2012

Joves: El màxim exponent del hip hop als escenaris catalans arriba divendres a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Aquest divendres, 18 de maig, a les 20 hores, continua la programació professional a l’Auditori Municipal amb la Companyia Brodas Bros que es presenta Concierto Concepto.

Concierto Concepto és un espectacle de dansa i música amb l’estètica, la tècnica i el positivisme de la companyia catalana Brodas Bros on es fusionen el concepte de concert amb el d’espectacle de dansa. El més comú en un concert és que la música sigui la protagonista i els ballarins un acompanyament. En aquest cas (ja que és un espectacle de dansa), els ballarins seran els personatges principals tot i mantenint els músics no només com un acompanyament sinó formant part de les coreografies i gags humorístics.

Dos germans, dues germanes i dos b-boys (breakers), ballen i animen el públic amb l’ajuda de dos músics: un percussionista i un flautista-saxofonista especialista en beatbox. Dues estètiques molt diferents: una acústica amb una estètica funk i hiphop, i l’altra totalment electrònica i futurista. Durant l’espectacle es toquen instruments tant variats com la bateria, el saxo, la flauta, el cajón flamenc o els vinils (stratching), així com l’Ewi, el vocoder/ talkbox, la mpc i fins i tot es disparen pads. 

Un espectacle per a tots els públics disposats a gaudir d’una bona barreja de dansa i música, amb dinamisme i sensibilitat. Els joves fins a 25 anys podran gaudir de l’espectacle per només 6 €.

Auditori Municipal
AV/ DE CATALUNYA S/N
08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona
Tel. 938900459

Concierto Concepto a l’Auditori Municipal de Vilafranca | Viu l'Oci

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada