dijous, 31 de maig del 2012

“Anem a concert!”, un viatge a través de la música i la dansa, al Vendrell

La Vil·la Museu Pau Casals, la Fundació Camerata XXI i l’Auditori Pau Casals, han sumat esforços per a crear “Anem a concert!”, un nou projecte educatiu, atractiu i de qualitat.

Amb aquesta nova activitat educativa, el Vendrell ofereix la possibilitat que els infants viatgin en el temps i recordin com la música i la dansa sempre han anat de bracet.

Amb els concerts “Danses i Festes al Castell del Duc” i “Del carrer…. a l’Òpera!!” els alumnes  descobreixen unes danses que sobreviuen, es perden i ressorgeixen en un procés igual al llenguatge. En el primer curs de posada en marxa d’aquest projecte, 8 escoles ja han pogut gaudir d’una experiència activa de la música, amb un total de 650 alumnes.

L’objectiu de l’activitat és apropar i descobrir la figura de Pau Casals, com a músic i home de pau amb la visita guiada al  Museu Pau Casals  i el concert didàctic que es desenvolupa a l’Auditori Pau Casals. La proposta consisteix a introduir tots els públics a la música clàssica. Amb l’ajut d’un narrador i els solistes de l’Orquestra Camerata XXI interpreten “Els grans èxits comercials” de la història i les grans obres de la literatura musical.

Fins ara s’ha fet amb alumnes de diferents edats, infantil, primària i secundària, i els resultats han estat molt satisfactoris per a tothom, músics, docents i estudiants.

“Anem a concert!” forma part de l’oferta educativa que la Vil·la Museu Pau Casals ofereix a les escoles i està destinat tant als alumnes de primària com ESO i Batxillerat. Les sessions del curs 2012-13 estaran disponibles a partir del mes de setembre. Per a més informació i reserves podeu trucar al 902 105 464 (Ext.1).

Notícies TGN » “Anem a concert!”, un viatge a través de la música i la dansa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada