dimecres, 23 de maig del 2012

2ª Edició MINI BCN: Festival de Teatre Familiar d’Estiu a Barcelona

MINI BCN: UNA PROPOSTA 100% URBANA I D’ESTIU!

La segona edició del “Festival MINI BCN” se celebra del 29 de juny al 8 de juliol amb una programació multidisciplinària a 12 teatres de la ciutat, dirigida a tots els públics i principalment als infants, per fer-los viure un viatge d’emocions sense sortir de la ciutat. Barcelona, a 22 de maig de 2012 – Dotze teatres de la ciutat de Barcelona presenten la segona edició del MINI BCN, el Festival de Teatre Familiar d’Estiu que tindrà lloc a Barcelona del 28 de juny al 8 de juliol de 2012. Aquest pren com a objectiu oferir una proposta 100% urbana i d’estiu per a tots aquells que passen a la nostra ciutat els primers dies de juliol però que no renuncien a la diversió, l’aventura, la màgia i l’entreteniment amb tota la família.

MINI BCN uneix els esforços de teatres i productores que durant tot l’any realitzen programacions estables de teatre per a infants i famílies. La incorporació en aquesta segona edició de sis nous teatres – suman un total de dotze (l’Almeria Teatre, Tantarantana Teatre, Sala Atrium, Porta 4, Jove Teatre Regina, Poble Espanyol, Guasch Teatre, La Puntual, Teatreneu, Alexandra Teatre, Lluïsos Teatre i Teatre Poliorama-ViuelTeatre) – donarà fruit a una refrescant programació d’espectacles que permetrà a tota la família viatjar sense sortir deL pati de butaques.

La finalitat també roman en la unificació d’esforços, difusió i promoció dels teatres amb programacions de teatre familiar, creació de nous públics i diàleg entre sales i productoresde teatre familiar per unificar els recursos dels espais escènics privats que s’esforcen en la dignificació d’aquest gènere. També per aquest motiu a part de la programació d’espectacles el Festival compta amb una trobada de professionals del sector a l’inici del

Festival (Divendres 29 de juny a l’Alexandra Teatre) on es parlarà de les possibilitats del Turisme Cultural Familiar i la difusió del teatre familiar en els mitjans de comunicació.

RESPONSABLES DE LA INICIATIVA:

Únics Produccions (www.unicsproduccions.com / www.viuelteatre.com ):
Som una productora d’espectacles especialitzada en la creació de muntatges teatrals i esdeveniments culturals adreçats principalment als infants, amb l’objectiu de fomentar la posada en escena de textos d’autors contemporanis i noves propostes d’exhibició teatral per fomentar l’hàbit d’anar al teatre en família.

L’any 2003 varem posar en marxa el projecte global d’exhibició teatral “Viu el Teatre” que realitzem en el Teatre Poliorama de Barcelona i aquesta temporada hem arribat a la 8ª edició.

Al llarg de les properes setmanes us farem arribar més informació sobre MINI BCN.

Qüestions, sol•licituds d’entrevistes i més informació a:
Persona contacte premsa: Gisela Juanet/Ana Mª Sambola
Mail: premsa@festivalminibcn.cat
Telèfons 93 432 4369 / 609 227 776
Web: www.festivalminibcn.cat
WEB: www.festivalminibcn.cat
FACEBOOK: http://www.facebook.com/Festivalminibcn
TWITTER:
http://twitter.com/#!/FestivalMiniBcn
Teatre Obligatori (www.teatreobligatori.com )

Som empresa especialitzada en la gestió de l'entreteniment, integrada per professionals provinents de diferents àmbits del món del teatre com la interpretació, la direcció, la dramatúrgia o la producció. Sota el lema "Serveis per a l'espectacle. Espectacles al teu servei", Teatre Obligatori té una trajectòria de més de vuit anys en creació, producció i distribució de teatre, òpera de petit format i activitats per a totes les edats.

MÉS INFORMACIÓ
Donem a conèixer el Festival pels carrers de Barcelona... Per donar a conèixer la iniciativa, els responsables de MINI BCN, durant aquest mes de juny tornaran a passejar el divertit cotxe MINI antic de color taronja que recorrerà, com en la primera edició, la ciutat de Barcelona. Tots aquells que aconsegueixin fotografiar el cotxe i ho pengin a les xarxes socials del FestivalMiniBcn aconseguiran premis i descomptes per veure els espectacles.


ESPECTACLES DEL FESTIVAL

CÀMPING PAPANATA _ CIa EL Gary
Una nova aventura del Mestre Papanata on proposa divertir-nos en un dia de càmping molt especial, per compartir en família. Quanta imaginació cal per escalar la muntanya més alta o nedar en el mar més profund del món? La màgia i les titelles també habiten aquest món de fantasia on tot és possible. Amb les seves característiques cançons i la participació de petits i adults (com el nen forçut i l'orquestra de paper) tots gaudiran d'aquest pallasso sense brúixola. Molt ben acompanyat de Don Libraco (el seu inseparable company de viatge) i Noctiluca (la seva amiga xerraire), el Mestre Papanata ens assegura 50 minuts d'entretinguda acampada, a la llum d'una lluna de cartró.
GÈNERE: MÀGIA I TITELLES TEATRE: PORTA 4
DIES i HORES: 1 i 7 DE JULIOL (12:00h) PREU: 7€
Comprar entrada

EL ANTICUARIO MÁGICO _ Circo Delfines
Juan se dispone a cerrar su viejo y polvoriento anticuario, cuando recibe la inesperada visita de una clienta muy curiosa. A partir de este encuentro se crean las más mágicas y sorprendentes historias que guardan los objetos del anticuario.Con valores como la necesidad de amistad ,de comunicación y de comprensión en un mundo tan de prisa, se da una obra llena de reflexión a través de una historia entretenida, con humor y llena de magia y habilidades.
GÈNERE: CIRC TEATRE: PORTA 4
DIES: 8 DE JULIOL (12:00h) PREU: 7€
Comprar entrada

L'HOME RODA _ Karoli
El Professor Karoli, es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d’artilugis amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cms, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil. Un espectacle visual apte per a tots els públics.
GÈNERE: CIRC TEATRE: ALMERIA TEATRE
DIES: 30 JUNY, 1 i 8 DE JULIOL (12:00h), 7 DE JULIOL (17:00h) PREU: 9€
Comprar entrada

EL FOLLET VALENT _ Únic produccions
El protagonista d’aquesta història és un follet de bosc molt eixerit que, després de provar els seus polsims màgics, apareix sobtadament en un parc d’una ciutat, on hi coneixerà diferents insectes que hi viuen: la marieta, la vespa groga, la papallona, l’escarabat..., però es trobarà que els nens i nenes han estat substituïts per un munt de brutícia, ja que una maleïda aranya no permet ni que s’acostin al parc... Finalment, el follet descobrirà quin mal té aquest animal de potes llargues i peludes i aconseguirà formar amb els animals del parc una colla unida d’amics i amigues: La Colla del Follet Valent. Un espectacle d’Únics Produccions imaginatiu i didàctic en el que l’amistat es converteix en l’eina bàsica per a sobreviure, i la música, un bon element per transmetre als nens i nenes la història de “El Follet Valent”.
GÈNERE: TEATRE MUSICAL TEATRE: GUASCH TEATRE
DIES: 7 DE JULIOL (12:30h, 17:00h, 19:00) i EL 8 DE JULIOL (12:30h, 17:00h) PREU: 9,5€
Comprar entrada

LA BELLA DURMENT _ Únic produccions
La princesa Aurora ha nascut, al regne hi ha molta alegria i es prepara una gran festa; tothom està convidat a celebrar-ho: el poble, la fada Panxeta, els reis d’altres regnes, tothom hi és benvingut. Però la malvada bruixa Pèrfida no. Per venjança maleeix a la princesa i la condemna a ser la seva esclava el dia que faci la majoria d’edat. Per evitar que la princesa caigui en el poder del malefici, el seu pare, el rei Aram, farà que l’amaguin a la casa d’una ermitana. Així en el més secret del llocs aconseguiran salvar a l’Aurora. Ella és una noia bonica, alegre, divertida; coneix un noi, un jove agradable, simpàtic i de sentiments nobles, i s’enamoren. Per evitar que ningú s’enfadi decideixen veure’s en secret i en una d’aquestes trobades Pèrfida els descobreix i aconsegueix emportar-se l’Aurora. Podrà el seu enamorat rescatar-la? El rei i tots els seus súbdits tindran prou poder per anar a buscar-la?
GÈNERE: TEATRE MUSICAL TEATRE: GUASCH TEATRE
DIES: 30 DE JUNY (12:30h, 17:00h, 19:00h) i 1 DE JULIOL ( 12:00h, 17:00h)
PREU: 9,5€
Comprar entrada

EFÍMERES MERAVELLLES _ Ayelén Cantini
En aquest espectacle la Senyoreta Precipitacions ens presenta unes meravelles efímeres que són en realitat petites i multiformes bombolles de sabó. Fragilitat i subtilesa en unes coreografies que maravelleran a públics de totes les edats. Espectacle de bombolles especialment recomanat a partir dels 3 anys. Sense Text.
GÈNERE: BOMBOLLES TEATRE: LA PUNTUAL DIES: 30 JUNY, 4,5,6,7 DE JULIOL (19:00h) 1 i 8 DE JULIOL (19:00h) PREU: 8€
Comprar entrada

T'ESTIMO _ Pitx i Potx
L’Anacleto és un esmolet gitano que viu a una caravana. Està molt content perquè la seva neta, la Mari Cuetes, ve de visita. L’Anacleto demana ajuda als seus amics Pitx i Potx per a preparar junts la millor festa del món. Però no tot sortirà com espera l’Anacleto. Pitx i Potx el ficaran en més d’un embolic, però serà un dia molt i molt divertit. Cantarem, ballarem, riurem, ho passarem molt bé i segur que més d’una vegada ens direm... ‘T’estimo’!. Aquesta obra és una adaptació de ‘Maite Zaitut’, un dels majors èxits de la companyia basca que conté el tema musical 'Maite Zaitut', una de les cançons en euskera més traduïdes de la història, entre d'altres pels 'Lax'n Busto' ('T'estimo'). La cançó supera el milió de visites a Youtube.
GÈNERE: CLOWN I TEATRE MUSICAL TEATRE: POLIORAMA DIES: 1 DE JULIOL i 8 DE JULIOL (12:30h) PREU: 8€
Comprar entrada

PLANETA TUMÀCAT_ Més Tumàcat
Avui en Ramon no està sol a la parada de fruites i verdures, ha vingut el seu nebot Martí per ajudar-lo.-“No hi ha ningú que sigui pallasso”- Diu en Martí. En Ramon li explica la història de la Lluna, la nena que volia ser astrònoma. Viatja desde la fruiteria d’en Ramón fins al Planeta Tumàcat, un viatge al·lucinant per un univers imaginari. Una aventura sobre el reciclatge i sobre l’importància de ser a la vida allò que un vol ser.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: LLUÏSOS TEATRE DIES: 7 DE JULIOL (18:00h) i 8 DE JULIOL (12:00h), 18:00h) PREU: 8€
Comprar entrada

PINOTXO A L'AVENTURA _ Cia Tatoina
Un musical de titelles, versió actual i divertida de les aventures del famós Pinotxo. L’acompanyen en Gepetto, una fada molt presumida que canta gospel, un grill que aspira a ser espia, una guineu molt poc honesta i un amic que no va al cole per jugar amb la play.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: TANTARANTANA
DIES: 30 DE JUNY (18:00h), 1 DE JULIOL (12:00h) PREU: 7,5€
Comprar entrada

EL CARGOL MOSSI I EL CUC _ Cia La Closca
és un conte que narra la relació entre un cargol solitari, tímid i desconfiat, i un cuc entremaliat, juganer i molt divertit. Una tarda, el cuc coneix al cargol que tancat dins la seva closca no deixa d’esternudar. El cuc li explica que es refreda perquè només surt de la seva closca quan ha plogut i l’anima a sortir més i a participar de les festes i jocs de la resta d’animalons del bosc. El Mossi es mostra desconfiat, però poc a poc, caminant de fulla en fulla coneixerà altres animalons com el borinot i l’aranya i descobrirà llocs insòlits i fantàstics. Un dia el cuc desapareix i el cargol torna a la solitud, convençut que tot era mentida i evidentment, es torna a refredar. Passats uns dies, apareix una preciosa papallona de colors…
GÈNERE: TITELLES TEATRE: TEATRE TANTARANTANA
DIES: 7 DE JULIOL (18:00h) i 8 DE JULIOL(12:00h) PREU: 7,5€
Comprar entrada

L'ILLA DEL TRESOR _ Mazatzem d'Ars
L’ Illa del Tresor de Stevenson ens explica la història d’un nen que es converteix en adult per les experiències que li toca viure. No ha tingut una vida fàcil, però els seus somnis sempre han estat molt vius. Per aquest motiu, quan se li presenta l’oportunitat d’embarcar-se en una aventura mar endins, no dubta ni un instant. En aquest viatge en Jim aprèn a aguditzar la seva intel·ligència, la capacitat de percebre el perill, aprèn a ser ràpid quan la situació ho demana i alhora s’omple de valentia per complir allò en el que creu. L’obra parla de l’amistat, de l’ambició, dels valors humans i, sobretot, dels sentiments de les persones...I és que a vegades les aparences enganyen.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: JOVE TEATRE REGINA
DIES: 30 DE JUNY, 1, 5, 6, 7, 8 (18:00h) PREU: 9,5€
Comprar entrada

LA RATETA PRESUMIDA _ Veus-Veus
Un conte clàssic que segueix agradant a tots els nens i nenes, però aquest cop Veus Veus ha aconseguit fer una versió ben bonica, amb una delicada i perfecte escenografia on podreu veure amb luxe de detalls com és la casa de la rateta per dins, la botiga o el jardí i uns titelles de fil tan i tan bonics que no us deixaran indiferents. A més tot acompanyat de músiques populars ben conegudes per tots que ens faran gaudir d’una molt bona estona en família.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: SALA ÀTRIUM DIES: 1 i 7 DE JULIOL (12:00H)
PREU: 7,5€
Comprar entrada

EL PESCADOR I EL PEIX _ CIA Teatro Ruso - Barcelonés
Lorem ipsum dolor sit amet conctetuer ipiscing elitenean nonum mndrerit sdris hasellusas ta. Fusce suscipit raesent orci ac sem uis ultricies pharetra magna.Donec accumsan malesuada orcone.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: PORTA 4
DIES: 30 DE juny (12:00h) PREU: 7,5€
Comprar entrada

EL GAT AMB BOTES _ Cia Campi qui pugui
Lorem ipsum dolor sit amet conctetuer ipiscing elitenean nonum mndrerit sdris hasellusas ta. Fusce suscipit raesent orci ac sem uis ultricies pharetra magna.Donec accumsan malesuada orcone.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: ALEXANDRA TEATRE
DIES: 1 DE JULIOL (17:00h) 8 JULIOL (17:00h) PREU: 7,5€
Comprar entrada

EL CLUB DE LA MÀGIA JÚNIOR
Lorem ipsum dolor sit amet conctetuer ipiscing elitenean nonum mndrerit sdris hasellusas ta. Fusce suscipit raesent orci ac sem uis ultricies pharetra magna.Donec accumsan malesuada orcone.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: TEATRENEU DIES: 1 i 7 DE JULIOL (12:00h)
PREU: 7,5€
Comprar entrada

BLANCANEUS I CAMPANETA EN ACCIÓ _ Irrintzi Teatre
Lorem ipsum dolor sit amet conctetuer ipiscing elitenean nonum mndrerit sdris hasellusas ta. Fusce suscipit raesent orci ac sem uis ultricies pharetra magna.Donec accumsan malesuada orcone.
GÈNERE: TITELLES TEATRE: TEATRENEU
DIES: 30 DE JUNY (18:30), 1 DE JULIOL (12:00h, 17:00h), 7 DE JULIOL (18:30h), 8 DE JULIOL (12:00h, 17:00h) PREU: 7,5€
Comprar entrada

ELS PAPERS D'EN PAPITU _ Cia Pep Gómez
Lorem ipsum dolor sit amet conctetuer ipiscing elitenean nonum mndrerit sdris hasellusas ta. Fusce suscipit raesent orci ac sem uis ultricies pharetra magna.Donec accumsan malesuada orcone.
GÈNERE: TITELLES I PAPIROFLEXIA TEATRE: POBLE ESPANYOL
DIES: 1 i 8 DE JULIOL (12:30h) PREU: 7,5€
Comprar entrada
 
 
 
PROGRAMA
Dissabte 30 de Juny
12:00h.....EL Pescador i el Peix (Porta 4) 
12:30h.....La Bella Dorment (Teatre Guasch) 
17:00h.....L'Home Roda (Almeria Teatre)  
17:00h.....Blancaneus i Campaneta en acció (Teatreneu) 
17:00h.....La Bella Dorment (Teatre Guasch)  
18:00h.....L'Illa del Tresor (Jove Teatre Regina) 
18:00h.....Pinotxo a l'Aventura (Teatre Tantarantana)  
18:30h.....El Club de la màgia Júnior (Teatreneu)  
19:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual)  
19:00h.....La Bella Dorment (Teatre Guasch)
Diumenge 1 de Juliol
12:00h.....Club de la Màgia Júnior (Teatreneu)
12:00h.....El Càmping Papanata (Porta 4)
12:00h.....L'Home Roda (Almeria Teatre)  
12:00h.....Pinotxo a l'Aventura (Teatre Tanrtarantana)  
12:30h.....Els Papers d'en Papitu (Poble Espanyol)  
12:30h.....La Bella Dorment (Teatre Guasch)  
12:30h.....T'estimo (Teatre Poliorama) 
17:00h.....Blancaneus i Campaneta en acció (Teatreneu) 
17:00h.....El Club de la màgia Júnior (Teatreneu)  
17:00h.....El Gat amb botes (Alexandra Teatre)  
17:00h.....La Bella Dorment (Teatre Guasch)  
18:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual) 18:00h.....L'Illa del Tresor (Jove Teatre Regina)
Dimecres 4 de Juliol
19:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual)
Dijous 5 de Juliol
18:00h.....L'Illa del Tresor (Jove Teatre Regina)  
19:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual)
Divendres 6 de Juliol
18:00h.....L'Illa del Tresor (Jove Teatre Regina)  
19:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual)
Dissabte 7 de Juliol
12:00h.....El Càmping Papanata (Porta 4)
12:30h.....El Follet Valent (Teatre Guasch) 
17:00h.....Blancaneus i Campaneta en acció (Teatreneu) 
17:00h.....El Follet Valent (Teatre Guasch) 
17:00h.....L'Home Roda (Almeria Teatre)  
18:00h.....El Cargol Mossi i el Cuc (Teatre Guasch)  
18:00h.....L'Illa del Tresor (Jove Teatre Regina)  
18:00h.....Planeta Tumàcat (Lluïsos Teatre)  
18:30h.....El Club de la màgia Júnior (Teatreneu)  
19:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual)  
19:00h.....El Follet Valent (Teatre Guasch)
Diumenge 8 de Juliol
12:00h.....Anticuario Mágico (Porta 4)
12:00h.....El Club de la màgia Júnior (Teatreneu)  
12:00h.....El Cargol Mossi i el Cuc (Teatre Guasch)  
12:00h.....L'Home Roda (Almeria Teatre)  
12:00h.....Planeta Tumàcat (Lluïsos Teatre)  
12:30h.....El Follet Valent (Teatre Guasch)  
12:30h.....Els Papers d'en Papitu (Poble Espanyol) 
12:30h.....T'estimo (Poliorama - Viu el Teatre)
17:00h.....Blancaneus i Campaneta en acció (Teatreneu) 
17:00h.....El Club de la màgia Júnior (Teatreneu)  
17:00h.....El Follet Valent (Teatre Guasch)  
17:00h.....El Gat amb Botes (Alexandra Teatre)  
18:00h.....Efímeres Meravelles (La Puntual) 
18:00h.....L'Illa del Tresor (Jove Teatre Regina)  
18:00h.....Planeta Tumàcat (Lluïsos Teatre) 
 
PDF Programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada