dijous, 17 de maig del 2012

La mostra de grups infantils de teatre aplega 300 "petits" actors a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Representació d´un dels grups de teatre infantil que impulsa la Societat Coral l´Estrella de Sant Vicenç
El teatre de la Societat Coral l'Estrella acollirà una marató de representacions entre dissabte i diumenge. 
   
Representació d´un dels grups de teatre infantil que impulsa la Societat Coral l´Estrella de Sant Vicenç

Són actors. Tenen entre 6 i 14 anys. Provenen de tot Catalunya. I aquest cap de setmana es trobaran a l'escenari del teatre de la Societat Coral l'Estrella de Sant Vicenç de Castellet. Són 300 petits intèrprets provinents d'una quinzena de grups teatrals que participaran en la novena Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya. I no són més perquè el teatre santvicentí només té capacitat per a 300 places. La demanda ha sobrepassat aquesta limitació i l'organització, a càrrec de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i de la Societat Coral l'Estrella, ha hagut de deixar grups a fora.

Isabel Giralt, impulsora de la trobada a Sant Vicenç com a responsable dels quatre grups infantils de la Societat Coral l'Estrella, destaca que l'èxit de la convocatòria demostra que "el teatre és ben viu". Les representacions teatrals començaran dissabte a la tarda i continuaran diumenge, matí i tarda, i s'enllaçaran una darrere de l'altra. S'han programat de manera que cada grup té mitja hora per presentar la seva obra, de manera que algunes s'han d'adaptar a la limitació de temps. Entre cada actuació, només hi haurà un quart d'hora per fer els canvis de decorats i d'intèrprets a l'escenari i de públic a la platea.

En aquesta marató teatral de dos dies, amb entrada lliure i gratuïta al teatre, hi actuaran dos dels quatre grups infantils que hi ha a Sant Vicenç de Castellet. El grup TA13, amb integrants d'entre 9 i 10 anys, estrenaran Hem inventat el motor d'aigua, mentre que el grup Llum, Càmera, Acció, amb actors de 12 i 13 anys, escenificarà per primer cop Pis compartit. Els intèrprets que formen part dels altres dos grups infantils de la Societat Coral l'Estrella, que ja han estrenat o tenen pendent d'estrena l'obra que han preparat enguany, també participaran en l'esdeveniment i s'encarregaran de fer les presentacions dels grups actuants.


Societat Coral l'Estrella de Sant Vicenç de Castellet
Llobregat, 12
08295 , Sant Vicenç de Castellet , Bacelona

La mostra de grups infantils de teatre aplega 300 ´petits´ actors a Sant Vicenç - Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada