divendres, 25 de maig del 2012

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’S ALS CURSOS I TALLERS DE FIRATÀRREGA 2012 | Fira Tàrrega

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’S ALS CURSOS I TALLERS DE FIRATÀRREGA 2012

24/05/2012
En el marc del Programa de Suport a la Creació, la Fira organitza diversos cursos i tallers, oberts a tothom, relacionats amb el món de les arts escèniques 
FiraTàrrega ofereix aquest 2012 diversos cursos i tallers relacionats amb el món de les arts escèniques i el cinema, alguns dels quals estan a punt de tancar el termini d’inscripció.
 
Taller de moviment i expressió corporal
El proper 1 de juny es tanca el termini per inscriure’s al taller dirigit pel dramaturg i creador, Jaume Belló, sobre el moviment i l’expressivitat corporal a través d’una vessant lúdica, participativa i didàctica.
Com a resultat del taller, els participants, sense límit d’edat, formaran part de l’espectacle “Sensitive bodies”, de la companyia deBeLló, que s’estrenarà a FiraTàrrega 2012.
El taller va destinat a totes les persones, siguin o no professionals, interessades en la expressió corporal.
 
 
Curs de Coaching actoral i direcció cinematogràfica
També l’1 de juny es tanca el termini d’inscripció pel curs “Tàrrega Plató Obert: accions en curt” impartit per Audiovisuals sense Fronteres (ESCAC, Escándalo Films i Fabbrica Europa)
La formació va destinada a iniciats en el sector de l’actuació i el cinema i té l’objectiu d’afavorir les habilitats dels nous talents en el sector audiovisual i el teatre des d’una pràctica real: la realització de dos curts de ficció. 
Els candidats han de ser actors que desitgin practicar les tècniques actorals aplicades a la càmera i al cinema i realitzadors que desitgin ampliar els seus coneixements en la direcció d’actors. 
 
Càsting d’actors per a l’espectacle “Ferro Colat” de Josep Rodri
Totes les persones, professionals o no, interessades a participar en l’espectacle “Ferro Colat” que dirigirà Josep Rodri i que s’estrenarà a FiraTàrrega 2012 ja poden apuntar-se al càsting que tindrà lloc el 29 i 30 de maig.
Es busquen homes entre 18 i 65 anys, dones entre 18 i 65 anys, un nen entre 10 i 12 anys i un músic (saxo, clarinet, trompeta, tenora, etc.). 
 
Taller de Robots de la companyia Ferroluar
Dirigit a persones interessades en la mecànica per a la construcció d’un giny robotitzat a través de procediments manuals i artesanals.
El termini d’inscripció s’acaba l’1 de juliol i el taller està dirigit a tots els públics (menors de 14 anys acompanyats).
 
 
Tots aquests cursos i tallers formen part del Programa de Suport a la Creació, una iniciativa de FiraTàrrega per desenvolupar i impulsar el treball creatiu a través de diferents activitats tant formatives com de suport als creadors.
 
Les persones interessades poden sol·licitar més informació sobre els cursos i el càsting trucant al telèfon 973 310 854, enviar un correu a firateatre@firatarrega.com o visitar tota la informació detallada en aquest enllaç. 
 


ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’S ALS CURSOS I TALLERS DE FIRATÀRREGA 2012 | Fira Tàrrega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada