dilluns, 14 de maig del 2012

"Els tres porquets" al Jove Teatre Regina aquest mes de Maig

 

Del 19 de Maig al 17 de Juny
Funcions:
Dissabte , diumenges i dilluns 28 de Maig a les 18 h.

COMPANYIA DREAMS TEATRE

ELS TRES PORQUETS

De Roser Contreras
Música original de Manu Guix
Direcció de Roser Contreras i julià Farràs

Argument:
Una nit la mare porqueta explica el conte de "Els tres porquets" als seus fills abans d'anar a dormir. De sobte els nostres protagonistes es desperten en una clariana del bosc, lluny de la granja i de la seva mare. En aquell paratge aniran apareixent uns personatges singulars, molt coneguts per a ells: el Príncep de la Ventafocs, la Caputxeta Vermella, la madrastra de la Blancaneu i una parella estrafolària que les vendrà una casa de palla, una de fusta i una de maons.
Tot sembla anar bé fins que apareix el llop. Aquest farà exactament allò que la mare els hi havia explicat : bufarà ben fort i ensorrarà les cases de palla i de fusta. Afortunadament podran amagar-se a la caseta de maons. Però com podran desfer-se del terrible llop?

L'ESPECTACLE
Hem apropat el conte al nen actual. Els protagonistes són dos porquets i una porqueta. Per fer-lo més amè i atractiu, hi surten un seguit de personatges d'altres contes, que participen de la història.
La diversitat de personatges fa que l'espectacle estigui ple de sorpreses i sigui molt més entretingut. Una divertida versió del conte popular pera petits i grans, amb nous personatges, cançons originals i moltes sorpreses.

Jove Teatre Regina
Carrer de Sèneca, 22
08006 - Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada