dimarts, 15 de maig de 2012

La Camisa de l’Home Feliç i Hansel i Gretel de la cia Zum-Zum Teatre arriben els propers dies 18 i 19 de maig al Teatre de Calós de Ciutadella

El Jaume Coll (Facebook)
La Fundació Ciutadella Cultura, depenent de l’Ajuntament de Ciutadella, i Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, amb el suport econòmic de l’Obra Social La Caixa, fan arribar a Ciutadella dos espectacles infantils premiats en diferents festivals de teatre internacionals. Es tracta de La Camisa de l’Home Feliç, que es representarà divendres dia 18 a les vuit de l’horabaixa, i de Hansel i Gretel, que pujarà a l’escenari l’endemà, dissabte dia 19, a les set de l’horabaixa.
Durant la presentació d’aquest cap de setmana dedicat al teatre infantil i juvenil de qualitat, a la qual assistiren la regidora de Cultura, Auxiliadora Pons, i el president de Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, Jaume Gomila, es va posar l’emfasi en la importància de fidelitzar el públic jove al teatre mitjançant propostes que combinin la qualitat estètica i pedagògica dels espectacles. A més es va anunciar la intenció de repetir l’experiència i dedicar un cap de setmana cada any al teatre infantil i juvenil.

Imatge: Sili Pons Sabater, regidora de cultura de Ciutadella i Jaume Gomila Capó, presindent de Sa Xerxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada