divendres, 25 de maig del 2012

3 Espectacles del Centre de titelles de Lleida, inclosos al catàleg de Programa.cat

· Es podran contractar amb un 20% de descompte


· Espectacles a programar entre l’1 de setembre i el 31 de desembre


· Cal tancar la contractació abans de l’1 de juny


Tres muntatges del Centre de Titelles de Lleida han estat seleccionats per formar part del catàleg d’espectacles de Programa.cat, un pla per donar suport a la programació d’espectacles d’arts escèniques i música. Els programadors que optin pels muntatges ofertats en aquest programa, es beneficiaran d’un 20% de descompte sobre el catxet real de l’espectacle. Aquests es podran programar entre l’1 de setembre i el 31 de desembre d’aquest any, i caldrà tancar la seva contractació abans del 2 de juny.

En Jan Titella, un dels espectacles seleccionats, és un muntatge de titelles amb música en viu, estrenat l’any 1998 i produït amb el Palau de la Música Catalana, on ha realitzat 15 temporades consecutives amb gran èxit. Aquest espectacle atansa la música als més menuts, tot explicant la història d’en Jan de la mà de dos actors-titellaires i tres músics –flauta travessera, clarinet i violoncel.

El Petit Elefant, també escollit per formar part del programa, és una espectacle de petit format que ens explica la història d’un elefant que no para de fer preguntes i que decidirà emprendre un perillós i alhora profitós viatge per la selva en la recerca de respostes. Una adaptació del conte de Rudyard Kipling per part de Joan-Andreu Vallvé, que ja ha recorregut fires i festivals com Fira Tàrrega o a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, a Vilafranca de Bonany.


El Somni de l’Espantaocells, seleccionat també per aquest catàleg, és un muntatge de petit format que ens atansa la història de la Toia, que ajudarà a l’espantaocells a aconseguir el seu somni: volar. Aquest espectacle fou estrenat en el marc de la Mostra de Teatre d’Igualada, i presentat en diversos festivals d’abast Estatal com Feten, a Gijón; el Festival de Teresetes de Mallorca; Teatralia, a Madrid, o a la Fira de Tàrrega.

Programa.cat és un projecte del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que dóna continuïtat a Cultura en Gira, un programa de foment de la programació teatral i musical de característiques semblants, anterior a Programa.cat.

Centre de Titelles de Lleida
Tel
973 27 02 49
Fax 973 26 45 15
espectadors@titelleslleida.com
www.firatitelles.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada