dijous, 24 de maig del 2012

El cicle d’espectacles Les Nits a Miravall presenta un cartell variat i ple d’artistes reconeguts

Ell artistes convidats aquest any son: Hotel Cochambre, Jordi Pedrós, Cristina Garcia, Moncho, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i els Catarres.

Tindrà lloc tots els divendres del mes de juny a partir de la mitjanit, amb opció de sopar a partir de les 10 de la nit.

A partir del proper divendres 1 de juny i durant tots els divendres de juny, arriben un altre cop les Nits a Miravall. Aquestes nits van néixer l’any passat amb la voluntat d’oferir un espai d’expressió cultural a l’aire lliure, en un paratge tranquil idíl"lic... en definitiva un gran espai de sensacions a la fresca situat a nomes 20 km de Lleida, a les afores de Juneda.

En aquest cicle d’espectacles per a tots els gustos i públics trobarem:

- 1 de juny. Hotel Cochambre. Preu: 9€
L’espectacle Hotel Dulce Hotel es un show presentat per Hotel Cochambre basat en l’obra de Joaquín Sabina, en el que la musica i l’humor s’uneixen a parts iguals amb l’objectiu de que cap espectador quedi indiferent. Amb un argument divertit, Benito Inglada l’anima i creador d’Hotel Cochambre crea un nou concepte de show on les cançons i tribulacions del “flaco de Úbeda” és combinen amb la ironia que Hotel Cochambre desplega sobre l’escenari.

- 8 de juny. Nit de monòlegs. Preu: 5€
En aquest espai de sensacions, també tindrem temps per a l’humor amb 2 reconeguts monologuistes de les nostres terres.

Ens hi acompanyaran:
- Jordi Pedrós, amb “Prou teatre!”
- Cristina García, amb “Una de dones”

- 15 de juny. Moncho. Preu: 14€

Repassarà el millor de la seva dilatada discografia, combinant els boleros que ha popularitzat amb cançons que formen part de la vida de molts de nosaltres. Ha compartit escenari i diversos treballs discogràfics amb una llista inacabable de companys de professió com Alejandro Sanz, Serrat, Peret, Mayte Martín, Dyango, Rosario, Lucrecia, Niña Pastori, Diego el Cigala… i un llarg etcètera, fet que
demostra que és un home infinitament estimat en el món de la cançó.

- 22 de juny. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Preu: 8€
Tornen a les nostres Nits amb ganes d’oferir humor i bona música. Aquesta vegada ens presenten alguns dels millors moments dels seus 19 anys a l’escenari: “El folklore està viu perquè natros estem aquí i estem vius” o “Què bonic seria viure i aprofitar l’experiència, si no fos per quatre coses que ens compliquen l’existència” són els elements d’un fil argumental divertit, participatiu i entranyable.

- 29 de juny. Els Catarres. Preu: 7€
Els Catarres són sense cap dubte el grup revelació català de l’any. Ens presentaran la Gira Bandarra 2012, on tampoc i faltarà el seu primer single, “Jenifer”.

En els seus gairebé 2 anys de vida ja han estat nominats com a finalistes a 9 Premis Enderrock 2012 per votació popular, guanyadors del Premi Enderrock a la Millor Lletra en Català del 2012 per “Jenifer”i segons classificats en el Premi Disc Català de l’Any de Radio4 pel disc “Cançons 2011”.

A més també s’ofereix l’opció de sopar a les 22 hores, pel preu de 18€ i us assegurareu un lloc privilegiat per veure el concert, cada setmana s’oferiran menús diversos. Tots els espectacles començaran a partir de les 12 de la nit. Després tots els espectacles hi haurà música ambient per prendre una copa, xerrar, ballar, contemplar les estrelles...

Com a novetat teniu a la vostra disposició un abonament únic pels 5 divendres al preu de 43€. Amb l’abonament us convidem a sopar en algun dels 5 divendres. Un altra de les promocions destacades son els descomptes en tots els espectacles pels amics de la Llotja presentant el corresponent carnet.

L’aforament limitat de l’espai fa que es recomani a totes les persones interessades que comprin les entrades anticipadament, per fer-ho existeixen les següents possibilitats:
- Sol•licitud d’ entrades anticipades:
- www.miravall.cat
- Correu electrònic: info@masmiravall.com
- Tel. 973 150 650
- Compra anticipada d’entrades:
- Quiosc Juneda (c/la Font, 21 - Juneda)
- La Manreana (Mas sant Jordi , afores – Juneda)
- Guixeta Teatre de la Llotja (Av. Tortosa, 6-8 – Lleida)
- Compra a guixeta: (el mateix dia de l’espectacle)
- Casa Miravall (Finca Miravall, afores – Juneda) .

Per a més informació podeu consultar la pàgina web: http://www.miravall.cat/nits


premsa1.pdf (Objecte application/pdf )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada