dijous, 10 de maig del 2012

Unes 300 persones han gaudit el passat cap de setmana de "La Ventafocs, el musical dels 50" al Teatre Municipal La Sala de Rubí

Una de les escenes del musicalLa companyia teatral La Roda Produccions ha representat aquest cap de setmana al Teatre Municipal La Sala l’espectacle familiar La Ventafocs. Unes 300 persones han gaudit d’aquest original musical inspirat en la dècada dels 50 i especialment en la pel·lícula Grease.

L’obra representada aquest cap de setmana a Rubí es basa en el conte clàssic de La Ventafocs, però passat pel sedàs de l’estètica dels anys 50. L’adaptació va a càrrec del Dani Cherta, qui també és director de la companyia La Roda Produccions. Es tracta d’un espectacle dinàmic i colorit, amb música composada per Keco Pujol.

Sis actors són els encarregats de transportar el públic a l’època del rock and roll. Ajudats d’audiovisuals, els actors interpreten una història que remarca la importància de la lluita pels somnis i de la superació personal. Part del vestuari ha estat confeccionat a Catalunya però també s’ha produït a Londres, un fet que ha contribuït a la cuidada estètica del muntatge.

Dani Cherta, director de la companyia La Roda Produccions, s’ha mostrat molt satisfet de l’acollida que ha tingut l’espectacle a Rubí i a altres poblacions, amb les entrades esgotades a gairebé totes les representacions. Precisament aquest èxit farà que, al setembre, el muntatge torni a la temporada de Barcelona.

La Ventafocs compta amb la participació de dues actrius rubinenques, Roser Colillas, que hi interpreta el paper protagonista, i Anna Ventura, que fa de la germanastra de la Ventafocs.

Enguany, La Roda Produccions celebra el seu desè aniversari. Des dels seus inicis, ha representat més de vuit espectacles i musicals destinats a un públic familiar.

Ràdio Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada