dijous, 10 de maig del 2012

"El gat amb botes" a l'Alexandra Teatre de Barcelona, els diumenges del mes de maig

Ens comunica la companyia Campi Qui Pugui, que els seu espectale s'ha prorrogat a tots els Diumenges del mes de maig, a les 17:00 h., a la Sala 1 de l’ ALEXANDRA TEATRE (Rambla Catalunya, 90 Barcelona)


L’ESPECTACLE:
La companyia Campi Qui Pugui us presenta aquest espectacle infantil musical per a tota la família, és una versió del famós conte clàssic de Charles Perrault.

Temps era temps...
Un moliner tenia tres fills. Al germà petit només li deixà en herència un eixerit gat, que digué al seu amo que l'ajudaria a fer-se ric, només li havia de donar unes botes i confiar amb ell.

Vestit amb botes noves, el gat va anar al castell del rei a convidar-lo a visitar el Marquès de Carabàs, nom que es va inventar per al seu amo. El rei accedí i va muntar en la seva carrossa amb la seva filla.

El gat va parlar amb els camperols dels voltants, dient-los que havien de dir que treballaven per al suposat marquès o l'Ogre se'ls menjaria. Convençuts per un gat i atemorits per l'ogre, tots deien al pas del rei que les terres pertanyien al ric Marquès de Carabàs. En arribar a un riu, el gat va llençar el seu amo a l'aigua i va començar a cridar que s'ofegava. El rei passava per allà i va ordenar als seus homes que el rescatessin i el vestissin. Impressionat per la riquesa que se suposava que tenia i per la valentia del jove, que amb l'ajuda del seu gat va vèncer l'Ogre més malvat i terrible del planeta, va donar-li la mà de la seva filla... ep! amb el consentiment d'ella, i va nomenar el gat conseller, després de fer una consulta popular a corre-cuita per veure que pensava el poble sobre que un simple Moliner fos el marit de la princesa.

Amb el nostre gat amb botes, es sorprendran petits i grans, els petits descobriran una història nova que els aproparà a un noi que sense tenir res, passà a ser un marqués. I els grans descobriran un nou gat amb botes, aquell gat que juga amb astúcia i que aconsegueix donar un gir de 180º a la seva vida: l'astúcia el coratge i l'amor són més poderosos que els diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada