divendres, 11 de maig del 2012

20a Fira Infant i 8a Fira Jove a Martorell, aquest cap de setmana

Martorell viurà, aquest cap de setmana, el 'Daltabaix' amb la 20a Fira Infant i la 8a Fira JoveMartorell viurà, aquest cap de setmana, el 'Daltabaix' amb la 20a Fira Infant i la 8a Fira Jove

Autor: Departament de Premsa i Comunicació

L'eix d'animació és 'Què vols ser quan siguis gran? Un itinerari de vida'. Hi haurà tallers, activitats, espectacles i música per a infants i joves.

Martorell celebrarà aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, el ‘Daltabaix’, amb la 20a edició del Fira Infant i la 8a edició de la Fira Jove en el marc del Daltabaix. L'eix d'animació és 'Què vols ser quan siguis gran? Un itinerari de vida'.

20a Fira Infant i 8a Fira Jove 
 De la 8a Fira Jove destaca la mostra de tallers i accions juvenils, demostracions de dansa, presentació del curt 'Àgatha' o l'actuació de grups locals de música.

La 20a Fira Infant promou un seguit d'activitats i tallers, exhibició de dansa, gimnàstica, freedance, aeròbic, contes, tallers de circ, monocicles o inflables a la plaça de les Cultures.

La festa de les entitats juvenils
El Daltabaix és la mostra de la tasca que fan entitats, col•lectius i joves que realitzen una munió d'accions de lleure, culturals, educatives durant l'any.

L'activitat està gestionada a través del departament de Joventut del Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones (PMSAP) conjuntament amb les entitats de l'Agrupament Escolta Joan XXIII, l'Esplai Guspira, Edulleu, Creu Roja i l'Arc de Sant Martí).

Descarrega't el programa 'Daltabaix' 2012


Ajuntament Martorell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada