dimecres, 21 de març del 2012

XXIIIè Cicle de Teatre Escolar a Martorell

Març de 2012

Ja està a punt el XXIIIè Cicle de Teatre Escolar de l'Ajuntament de Martorell. Aquí teniu el calendari i les obres que veurem:
El preu del teatre és de 5€. Com ja sabeu, aquests diners es cobraran per transferència bancària, juntament amb les altres sortides.

23è Cicle de Teatre Escolar organitzat per l’Aula de Teatre de Martorell

Dimarts pel matí va començar, al Centre Cultural, la segona tanda del 23è Cicle de Teatre Escolar que enguany organitza l’Aula de Teatre de Martorell amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Aquesta segona tanda s’allargarà fins el 30 de març i hi participaran uns 2.500 alumnes de les escoles de Martorell, de 2 a 12 anys que gaudiran de teatre infantil al Centre Cultural i a la Casa de Cultura de la Vila.
Els nens i nenes de 2 anys gaudiran d’un espectacle de titelles interactiu anomenat “Miranius” a càrrec de la companyia Pam i Pipa. Els alumnes de P3 veuran l’obra “Mal de Closca” que narra les aventures d’un cargol, amb la companyia La Taat. Per P4 i P5 la companyia Gaia Contes ha preparat “El nou vestit aventurer” i pels alumnes de cicle Inicial, l’Anna Roca explicarà “Contes al terrat”. La companyia Farrés Brothers actuarà pels alumnes de cicle mitjà amb “Operació Avi”.
Els alumnes del cicle Superior de les escoles de Martorell podran veure una versió adaptada d’“Operetta” de la companyia Cor de Teatre, una obra representada al Teatre Poliorama de Barcelona.

Des d’avui i fins el 30 de març, tots els alumnes dels centres escolars d’infantil i primària surten de les aules i aprenen dels espectacles teatrals adaptats que se’ls ofereixen a través del Cicle de Teatre Escolar.
Aquesta és la segona tanda del 23è Cicle de Teatre Escolar, la primera es va fer el passat mes d’octubre.


CENTRE CULTURAL DE MARTORELL - UBICACIÓ
Pl. de les Cultures, s/n
Martorell
Tel. 937742200

CASA DE CULTURA DE MARTORELL - UBICACIÓ
Santacana, 13    
Martorell
Tel. 937753254

XXIIIè Cicle de Teatre Escolar

http://amartorell.com/html/public/portal?showContent=NOTICIES&content=91800

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada