dimecres, 28 de març del 2012

"Càpsules" a la Mostra d'Igualada 2012 el 20 d'abril al Teatre Ateneu


A Samfaina de Colors estem contents.
Aviat arribarem al quart de segle de vida i, aquí ens teniu, tan pinxos!
Per començar-ho a celebrar ens hem embrancat en la creació de l'espectacle més ambiciós de la nostra carrera: Càpsules.

Càpsules és una alegoria sobre el pas del temps on un personatge s'espavila per atrapar els diferents moments del dia. Una lluita amb trampa contra el rellotge per fer càpsules dels petits i dels grans instants de la vida.
Càpsules és un concert a càrrec de la Mirna (veu, acordió i instruments de joguina), en Xavi Múrcia (veu i guitarra acústica), en Lluís Figueras (guitarra elèctrica), l'Albert Vila (baix i programacions), en Xarli Oliver (bateria, percussió i programacions), en Kei Macias (so) i en Rafel Roca (il·luminació)  amb videoprojeccions de la Lyona, creat i produït per Samfaina de Colors i posat en escena per la Raquel Tomàs.

Aquests propers dies ens tanquem a l'Auditori de Banyoles per enllestir-ne la posada en escena. El dia 6 d'abril, a les 12 del migdia, en farem una preestrena a porta tancada. Si hi voguéssiu ser, ens ho podeu dir responent aquest correu. Disposem d'unes quantes invitacions per amics, coneguts i saludats.

L'estrena oficial de Càpsules es farà a la Mostra d'Igualada el 20 d'abril a les 11 de la nit al Teatre Ateneu de la ciutat (Sant Pau, 9 08700 Igualada (Barcelona) – 93 803 07 63 – ateneu@ateneuigualadi.org).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada